Hirdetés
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- GoodSpeed: Philips AWP9820 (vízlágyító) Calgon helyett?
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Krumple: [Xpenology] DSM 7.3 telepítése proxmox 9 alatt - GUIval
- nézzbe: AM3 hűtés s478-ra
- pointer4: Force Feedback az ülésben is - Házi Készítésű Övfeszítő
- Real Racing 3 - Freemium csoda
- Samus: Oldschool játékos konfig a memóriaválság idején
-
LOGOUT
EA Origin
Új hozzászólás Aktív témák
-
cskamacska
addikt
De hova? A kliensük, és a webshopjuk továbbra is olyan használhatatlan, mint egy éve.

Crysis 2-t például továbbra is csak a rendszervinyóra hajlandó telepíteni, hiába állítottam be mindenhol új helyet.(teszem hozzá, maga az Origin sem oda van telepítve..)
A frissítő alkalmazás külön a játék sajátja fut, és külön szivatnak a géprekorlátozós Securommal, miközben nem tudom telepíteni a játékot az Origin kliens nélkül. 
És még megemlíteném, hogy a 70%-os akciójukban(ami az első említésre méltó leárazásuk a jó ég tudja mióta), simán 3€-nak reklámozták a 4,5 €-s Mass Effectet. Aztán kiderült, hogy EU-n belül is regionálisan áraznak, Németországban például 3€, nálunk a másfélszerese. Úgy néz ki az EA is hisz a Pannon Puma manőverező képességében..

Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- Milyen egeret válasszak?
- Abarth, Alfa Romeo, Fiat, Lancia topik
- Vicces képek
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Hamarosan a ChatGPT dönt arról, hogy mit nézhetsz meg
- Milyen okostelefont vegyek?
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Proxmox VE
- Milyen videókártyát?
- További aktív témák...
- Lenovo Thinkpad P1 Gen 6 - i9-13980HX, 32GB, 2TB SSD, 16" WQUXGA (3840 2400), RTX 4090
- Bomba ár! Dell Latitude 3520 - i5-1135G7 I 16GB I 256SSD I HDMI 15,6" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- Apple iPhone 12 Mini 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- iPhone 14 Pro Max 128GB 100% (1év Garancia)
- BESZÁMÍTÁS! ASRock H510M i5 11400F 16GB DDR4 512GB SSD RTX 4060Ti 8GB Zalman T3 Plus CM 650W
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

A frissítő alkalmazás külön a játék sajátja fut, és külön szivatnak a géprekorlátozós Securommal, miközben nem tudom telepíteni a játékot az Origin kliens nélkül.