Hirdetés
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- talmida: My Art II.
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Ndruu: Segíts kereshetővé tenni a PH-s arcképeket!
- sziku69: Szólánc.
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- bambano: Bambanő háza tája
- petipetya: Nagy chili topic. :)
- MasterDeeJay: Egy nem átlagos Asus videókártya (GTX950M 2GB GDDR3)
-
LOGOUT
EA Origin
Új hozzászólás Aktív témák
-
Az Origin jelenleg csak letöltőkliensként működik, némi szociális funkcióval bővítve. Még ahhoz sem kell futnia, hogy elindítsd a már telepített játékokat.
A DRM azért különbözik, mert az EA játékoknak nem egységes a védelme, ehhez semmi köze az Originnek. Viszont itt minden játékukhoz megtalálod a revoke tool-t, ami visszaad egy elhasznált aktivációt, persze csak azokhoz van, melyeknél van ilyen aktivációs limit.
Szoktak lenni leárazások, de szinte csak amerikaiaknak. Bár európaiaknak is volt néhány jó akció, pl. Húsvétkor minden (tényleg minden, kivéve a preorderek) féláron volt (én pl akkor vettem Crysis 2-t, ami vadonatúj játék volt, 20 euróért). De nekünk ritkán ad akciókat, sajnos, de sejtem, hogy ez azért változni fog.
Új hozzászólás Aktív témák
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Kerékpárosok, bringások ide!
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Vicces képek
- Milyen okostelefont vegyek?
- Anglia - élmények, tapasztalatok
- Fűnyíró topik
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- További aktív témák...
- Dell Latitude 7490 14" FHD IPS, i5 8250, 8-16GB RAM, SSD, NFC, jó akku, számla, 6 hó gar
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte Vision OC RTX 3080 10GB videokártya garanciával hibátlan működéssel
- AZONNAL KÉSZLETRŐL! AMD Ryzen 7 9800X3D 64GB DDR5 RAM 2TB Gen4 SSD RTX 5090 32GB GDDR7 1200W
- AKCIÓ! ASUS ROG Crosshair VIII Extreme alaplap garanciával hibátlan működéssel
- Bomba ár! Dell Latitude 5400 - i5-8265U I 16GB I 256SSD I 14" HD I HDMI I Cam I W11 I Gari
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest