Hirdetés
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Meggyi001: Áram nélkül....méltóság nélkül.....
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- MasterDeeJay: Intel Optane M10: mire lehet használni?
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- gerner1
- Lalikiraly: Commodore The C64, Ultimate
- Luck Dragon: Óraátállítás
-
LOGOUT
EA Origin
Új hozzászólás Aktív témák
-
Az Origin jelenleg csak letöltőkliensként működik, némi szociális funkcióval bővítve. Még ahhoz sem kell futnia, hogy elindítsd a már telepített játékokat.
A DRM azért különbözik, mert az EA játékoknak nem egységes a védelme, ehhez semmi köze az Originnek. Viszont itt minden játékukhoz megtalálod a revoke tool-t, ami visszaad egy elhasznált aktivációt, persze csak azokhoz van, melyeknél van ilyen aktivációs limit.
Szoktak lenni leárazások, de szinte csak amerikaiaknak. Bár európaiaknak is volt néhány jó akció, pl. Húsvétkor minden (tényleg minden, kivéve a preorderek) féláron volt (én pl akkor vettem Crysis 2-t, ami vadonatúj játék volt, 20 euróért). De nekünk ritkán ad akciókat, sajnos, de sejtem, hogy ez azért változni fog.
Új hozzászólás Aktív témák
- Precision 3571 27% 15.6" FHD IPS i7-12800H RTX A1000 32GB 1TB NVMe magyar vbill gar
- JBL Bar 5.1 (Lecsatolható háttérsugárzós) Soundbar 510W, mélynyomóval
- Asus rog strix rtx 4080 oc
- Játékra vagy Munkára! Csere-Beszámítás! I7 3930K / Nvida GTX Titan B / 16GB DDR3 / 500GB SSD!
- Felsőkategóriás Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! Z790 / I5 14600KF / 4070Ti Super / 32GB DDR5
- Nothing Phone (1) / 8/128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia
- Legolcsóbb! Számla + Garancia! Meta Quest 3S Virtuális valóság szemüveg!
- Telefon felvásárlás!! Xiaomi Redmi Note 12, Xiaomi Redmi Note 12 Pro, Xiaomi Redmi Note 12 Pro+
- AKCIÓ! AMD Ryzen 7 5700X3D 8 mag 16 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- Sosemhasznált! HP OmniBook 5 Flip i5-1334U 16GB 1000GB 14" FHD+ áthajtós-érintős Gar.: 1 év
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest