Hirdetés

2024. június 2., vasárnap

Gyorskeresés

Útvonal

Fórumok  »  OS, alkalmazások  »  Opera böngésző (kiemelt téma)

Téma összefoglaló

Téma összefoglaló

  • Utoljára frissítve: 2014-02-19 17:17:02

LOGOUT.hu
Összefoglaló kinyitása ▼

Hozzászólások

(#20137) Penge_4 válasza dqdb (#20136) üzenetére


Penge_4
veterán

"Snap Links: linket tudsz adni?"

[link] és [link]

Mindkettő ugyanannak tűnik.

"LinkClump: legtöbb saját ikonnal nem rendelkező, csak az oldalba belepiszkáló kiegészítő átírható, csak ebben az esetben bukod a beállítások oldalt."

Tehát akkor gyakorlatilag egy hülye gomb vagy egy beállítások oldal (amit ritkán vagy általában csak első alkalommal piszkál az ember) miatt rendeződik külön processzbe, ezzel nagyban megnövelve a saját memóriaigényét? Ennek semmi értelme nincs. Mikor egy kiegészítő elcrashel, akkor különben is újra kell tölteni az összes lapot, ahhoz, hogy aktív legyen a kiegészítő.

Mert még ha valami buborékfüggő kiegészítőről van szó, vagy dinamikus gombról (időjárás ikon, árfolyam, stb., aminek különben is kicsi az a gomb, egy speed dial már célirányosabb), de általában a legtöbb esetben nem erről van szó.

Amúgy meg régen a scripteket is jobban megírták, hogy magában a scriptben írt át az ember boolean meg integer értékeket a kikommentelt dokumentáció alapján, de mivel ezeket a kiegészítőket úgy tervezték, hogy a beállítások oldalon lehessen elvégezni a beállításokat, kétlem, hogy ilyen szépen lenne a kód megvalósítva.

"Ezt olvasd el, így a jövőben könnyebb lesz olyan specifikációkat megértened, ahol formalizálják a szabályokat, mint a content_script blokknál."

Itt relációs jelek között van az érték, vessző helyett pipe választja el, a végén, sima egyenlőségjel helyett ::= van, és a sorok vége sincs lezárva vesszővel. Ettől még magát a JSON-t nem fogom jobban érteni, csak ha bemagolom a szintaxist. De azt utáltam mindig, ezért inkább használat során sajátítom el, így könnyebben rögzül hosszútávon. Ha elolvasnám a dokumentációt, mivel nincs fotografikus memóriám, pár nap múlva már tuti félrenéznék valamit (_ helyett - vagy fordítva) és megint nézhetném meg újra a dokumentációt. Azért köszi.

Más: btw, seems that rocker gestures will be included in the initial O17 release

Bár ez a teljesértékű Wand-dal és a Fast Forwarddal lenne az igazi. De már ez is valami. :)

[ Szerkesztve ]

Útvonal

Fórumok  »  OS, alkalmazások  »  Opera böngésző (kiemelt téma)
Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.