- Retro GPU-k mindörökké: a végleges koncepció, és a szereplők bemutatása
- Keychron B6 Pro billentyűzet az iPad mellé
- WLMouse BEAST X MAX Gamer egér és WLMouse Xsoft L egérpad
- Intel Core Ultra 5 245KF teszt - az alsó középkategória csúcsa átlagosan közepes
- Fizetőssé teszi a start gomb megnyomását a Microsoft?
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Mr Dini: Sokat késik a vonatod? Itt a megoldás! [mávtp]
- sziku69: Szólánc.
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- koxx: Bloons TD5 - Tower Defense játék
- Kalandor: SYNTHONY - Darude Sandstorm (Live from Melbourne)
-
LOGOUT.hu
Új hozzászólás Aktív témák
-
bisti79
tag
Sziasztok!
Viszonylag új vagyok itt, bár már jóideje olvasgatom a fórumot. Egy Rock64-esen futtatok OMV-t, mint házi szervert, nagy megelégedéssel. Problémám a következő: Docker konténerben futtatom a Calibre webszervert, jobban mondva ezt
Föltelepedik, gyönyörűen fut, el lehet érni a megfelelő címen, ahogy kell...
Viszont: a kezdő oldalon be kell állítani a könyvtárat, ami a könyvtár adatbázisát tartalmazza. Hát igaz, nem vagyok egy linux-guru, de azért már láttam egy-smást, Calibre-t is használtam, de ez kifog rajtam. Bármit, bárhogyan írok be, nem fogadja el. A megosztás szerintem jó, máshonnan (pl laptopról, samba-t használva) gyönyörűen lehet olvasni a könyveket...
Ha valakinek van ötlete, tapasztalata segíthetne! Köszi!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Figyelem!
Megjelent a Debian 10-re épülő OMV 5 stabil kiadása.
Új telepítésre ez a verzió ajánlott.
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 5600X 16/32/64GB RAM RTX 4060 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Bomba ár! HP EliteBook 840 G2 - i7-5GEN I 16GB I 256GB SSD I 14" HD+ I Cam I W10 I Garancia!
- LG 25GR75FG - E-Sport Monitor - FHD 360Hz 1ms - NVIDIA Reflex + G-sync - AMD FreeSync - HDR 400
- BESZÁMÍTÁS! ASUS TUF Z790 i7 14700KF 32GB DDR5 1TB SSD RX 6800XT 16GB Pure Base 500 White 1000W
- Csere-Beszámítás! RTX Számítógép játékra! R5 5600X / RTX 3060Ti / 1TB SSD / 32GB DDR4
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest