Hirdetés
-
LOGOUT.hu
Új hozzászólás Aktív témák
-
lovi27
addikt
válasz bisti79 #9317 üzenetére
Szia! Ezt nézted?
-
ptesza
senior tag
válasz bisti79 #12647 üzenetére
Egy dilemmám maradt még. Nem tudom eldönteni ,hogy 2G vagy 4G verziót vegyek az RPI 4B ből. Tudom, hogy a 4G több meg minden de nem biztos,hogy kihasználja. Csak az OMV futna + plus transmission meg a PLEX full HD meg 4K stream transzkódolás nélkül.A mostani felállásban 33% kihasználtsága van az 1G ramnak stream közben. A proci 60 körűl. Hajlok a 2G verzó felé.
-
bisti79
tag
válasz bisti79 #12930 üzenetére
Na, szerintem nyomon vagyok...
Azt tudja-e valaki, hogy ebben az új dockerben konténer-beállításnál hova kell írni az extra argomentumokat? Mert a omw 4-esben nem volt egy nagy kaland, de ebben nem találom (lehet én vagyok a láma...), és be kellene írnom, hogy: --cap-add=NET_ADMIN... Csak szerintem rossz helyen próbáltam eddig... -
stigma
addikt
válasz bisti79 #12938 üzenetére
Hi, akár Portainerben simán a stack menüpontban => add stackként is beletehetted volna, lehet hogy gyorsabb lett volna.
Azért 1 fontos dolog van, mégpedig az alábbi:
INTERFACE=eth0 #optional
With bridge networking, leave it as eth0 (or don't include at all), if host or macvlan, set it to your host's network interface, found by runningifconfig
Nálam mondjuk nem eth0 az ethernet neve, lehet majd késöbb kipróbálom - vagy ahogy írja lehet ki is hagyhatom - viszont ha host vagy más hálózatot használok (macvlan) akkor oda mást kell írni.
....iPhone 13 / iPad 9th Gen. Wifi 64GB...
-
stigma
addikt
válasz bisti79 #12940 üzenetére
De gratula, hogy működik és összehoztad.
Addig én sem szerettem amíg nem volt 8-10 konténerem, melyet össze kellett "kattingatni".
Így azért jóval gyorsabb, de kinek mi a kényelmes, valakinek a parancssor, ahol csak a fájlt létrehozod és futtatotd ( nano docker-compose.yml és docker-compose up -d)....iPhone 13 / iPad 9th Gen. Wifi 64GB...
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Figyelem!
Megjelent a Debian 10-re épülő OMV 5 stabil kiadása.
Új telepítésre ez a verzió ajánlott.
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest