Hirdetés
- Szólánc.
- GPU-k mindörökké - a kezdetek?
- Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Öregszem
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Asszociációs játék. :)
- Milyen mosógépet vegyek?
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
-
LOGOUT.hu
Opel topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
glutamin
őstag
Ez sztem nem rendőr (na jó színre az). Azok asszem 1.6-os 75 lovas motorral és 14-es acél felnivel futottak (13-as az alap az F Astrán), valamint a futóművel is babráltak valamit, meg műbőr üléshuzat.
„When you have money in hand, only you forget who are you. But when you do not have any money in your hand, the whole world forget who you are. It's life.“
-
Tomazzo
tag
nem persze hogy nem rendőr, viszont jól lehet vele riasztani a népet!
A minap jöttem haza Debrecenből a melóból egyenruhában (vasutas), és megállt a kocsi, lehúzódtam az út szélére, mert nem gurultam már el egy beállóig.
Az idegességtől vagy nemtudom elfelejtettem bekapcsolni az elakadás jelző villogót, csak felrántottam magamra a láthatósági mellényt, és vizsgálgattam mi lehet a hiba!
Miután nem tudtam mi lehet a baj, gyorsan be a kocsiba és telefonál a havernak, hogy bekakált a technika, jöjjön vagy valami.
vagy öt perc után ahogy ülök a kocsiban nézem, hogy a közlekedők olyan furcsán viselkednek: Alig mennek szinte csorognak, hirtelen fékezgetnek, villognak.
Utána leesett már akkorát röhögtem.....Utólag kiderült, hogy csak a benzinszűrő dugult el, és emiatt állt meg a moci!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Asztali használathoz tervezett, masszív kapacitású külső SSD a Team Grouptól
- Filmvilág
- NVIDIA GeForce RTX 4080 /4080S / 4090 (AD103 / 102)
- ASUS routerek
- 20 évvel ezelőtt jelent meg a Half-Life 2
- Autós topik
- iPhone topik
- TCL LCD és LED TV-k
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- LEGO klub
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: HC Pointer Kft.