Hirdetés
- Drive! - Az utolsó gurulás idén a Quadrifoglio-val
- Szólánc.
- Asszociációs játék. :)
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Jéghorgászat
- Digitális Állampolgárság Program
- Tökéletes töketlenség
- Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Filmek / Sorozatok 2024/2025
-
LOGOUT.hu
Opel topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
_seth_
veterán
Emlékszem is a videóra főleg arra ahogy valaki nevet alatta
Intel i7 13700KF - Gigabyte B760 Gaming X - Crucial DDR5 PRO 2x24 GB - Gigabyte RTX 4060 Gaming OC - Crucial T500 PRO 1TB + P5 Plus 2TB - TP-Link Archer TX50E - Zalman Megamax 600W - Gigabyte C301 RGB Black - Arctic Liquid Freezer III 360 RGB Black - SAMSUNG Odyssey 49" C49HG90DMRXEN
-
Tomazzo
tag
Mindenesetre nagy poén volt!
Tulajdonképp egyenruha+mellény csak annyiban különbözök egy valódi rendőrtől, hogy nincs police felirat a mellényen. Vasutas téli kabát+nadrág+csuka+láthatósági mellény(eltakarja a Máv feliratokat) Egy laikus nemigen tud külömbséget tenni!Más: Ma délután került egy direkt szűrő a haveromtól a kocsiba (a feleségének a kocsijában volt ami szintén Astra csak 1.6-os) Szal az asszonyka rinyált fojton, hogy neki nem teszett a hangja, de nekem rohadtul bejön!
Gond nélkül beszereltem, és nagyon jól szól!! (úgy harap)
Szal nem lesz tőle baja a motornak, ha benne hagyom, márkáját sajna nem tudom, de pont méretes, frissen van pucolva olajozva, tavasszal vette, és nekem egy ezresbe fájna.
Télen mi a szitu ezekkel? Van amelyik télen is használható?Van még nyár óta egy Powerfull hátsó dobom is, de annak semmi hangja nem is értem, sokan azt mondják a katalizátor sokat fojt neki ( csendesebb mint a gyári szétrohadt dob)
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Állásajánlatok
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest