Hirdetés
-
LOGOUT.hu
Opel topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
_seth_
veterán
válasz manoarc #14627 üzenetére
Lehet. Csak tisztán etanollal nő 30-cal, vegyesen kevesebb a fogyasztás növekedése.
Intel i7 13700KF - Gigabyte B760 Gaming X - Crucial DDR5 PRO 2x24 GB - Gigabyte RTX 4060 Gaming OC - Crucial T500 PRO 1TB + P5 Plus 2TB - TP-Link Archer TX50E - Zalman Megamax 600W - Gigabyte C301 RGB Black - Arctic Liquid Freezer III 360 RGB Black - SAMSUNG Odyssey 49" C49HG90DMRXEN
-
mephi666
nagyúr
válasz manoarc #101230 üzenetére
F-hez kb a legolcsóbb utángyártottat vettem kb 9 éve, amikor megvétel után párszor fejünkre esett az ajtó ...1 hónapja eladáskor majdnem orrba kente a vevőt, olyan erő volt még mindig benne meg is lepődött rendesen, mert nem számított rá
"Kis lépés az emberiségnek... hosszú lépést a férfiaknak..." ++++++++++++++ BattleTag: mephiHUN#2258 ++++++++ A kígyó veszélyes állat mert harap, de a takarítónő még veszélyesebb, mert ő Maris
-
Markizmark
addikt
válasz manoarc #101230 üzenetére
JP Group-ost vettem most a Zafirához (2900Ft körül/db, bárdinál céges kedvezménnyel), és szerintem 7 éve az astrához is valami legolcsóbbat vettem. Hibátlan. 3 perc kicserélni, ha 2 év múlva mégis megszarna, de kétlem.
[ Szerkesztve ]
Mérnökök nélkül a tudomány csak filozófia.
-
mephi666
nagyúr
válasz manoarc #106418 üzenetére
...és ha jeladó, akkor meg csak gyári utólag visszagondolva amikor hibakódot nem is dobott, akkor voltak olyan enyhe tünetek, amiket nem tudtam hova rakni... és a vezérműtengely jeladó valeo->gyári cseréjével megszűntek teljesen
"Kis lépés az emberiségnek... hosszú lépést a férfiaknak..." ++++++++++++++ BattleTag: mephiHUN#2258 ++++++++ A kígyó veszélyes állat mert harap, de a takarítónő még veszélyesebb, mert ő Maris
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Multimédiás / PC-s hangfalszettek (2.0, 2.1, 5.1)
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- SSD kibeszélő
- Xbox Series X|S
- Otthoni hálózat és internet megosztás
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- Milyen okostelefont vegyek?
- Ukrajnai háború
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- LEGO klub
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.