Hirdetés
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Lenry: Melléképületblog - 4. rész - Kocsibeálló
- Hieronymus: Új biztosítási kártyát kap a nagymama
-
LOGOUT
Ezt a fórumot azért hoztuk létre,hogy ne zavarjuk azon felhasználókat, akik még csak most ismerkednek a tablettel, vagy akár az Android rendszerrel.
Új hozzászólás Aktív témák
-
bbronn
csendes tag
Végül sikerült. Win7 64bit oprendszeres laptopra telepítettem az OpenDott csomagból a programokat és annak az egyetlen USB2.0 portjához csatlakoztattam a tabletet. A PhoneFlashTool felismerte és elkezdte a műveleteket, de 5%-nál leállt, de a tabon megjelent a droidboot. Ekkor elindítottam az innen letöltött flash_op3ndott_5_58G_data.cmd-t, ami megcsinálta a particionálást és elindult a tablet. A szabat tárhely 5.58GB.
Ellenben továbbra sincs hangja. Fényképezésnek van, üzeneteknek, ébresztőnek is, de érintésnek ill. videóknak-játékoknak nincs.
Új hozzászólás Aktív témák
- Microsoft Surface Go - 4415Y - 8Gb - 128Gb
- Lenovo Tab M10 HD 32GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple Magic Keyboard iPad Pro 12,9" 2021 (6th Gen), fekete - HU / Apple Pencil 2
- ÚJ Bontatlan iPad Air 6 - 7 gen 11 és 13 Minden szín 1 év Apple Garancia Azonnal Átvehető DEÁK Térné
- Ipad Pro 10.5" Wi-Fi+Cellular 25GB Space Gray, nagyon szép, Garanciáva
- 15,6" Dell Latitude laptopok: E6540, E5550, E5570, 5580, 5590, 5500, 5501, 5510/ SZÁMLA + GARANCIA
- Honor 9X Lite 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Csere-Beszámítás! Playstation 4 Slim 1TB + 2 Joystick! Olvass!
- LG 27CN650N-6A - Felhő Monitor - 1920x1080 FHD - 75Hz 5ms - USB Type-C - Quad Core - BT + WiFi
- Apple Magic Keyboard, Mouse, Trackpad, Pencil, Smart Magic Keyboard Folio, Watch szíjak korrekt áron
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest