Hirdetés
- GoodSpeed: A RAM-válság és annak lehetséges hatásai
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- GoodSpeed: Márkaváltás sok-sok év után
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- eBay-es kütyük kis pénzért
- D@reeo: Pi-hole és a Telekom Sagemcom F@st 5670 DNS beállítása
- N€T0X|N: 4070 Super -> 5070ti
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
-
LOGOUT
Ezt a fórumot azért hoztuk létre,hogy ne zavarjuk azon felhasználókat, akik még csak most ismerkednek a tablettel, vagy akár az Android rendszerrel.
Új hozzászólás Aktív témák
-
bbronn
csendes tag
Végül sikerült. Win7 64bit oprendszeres laptopra telepítettem az OpenDott csomagból a programokat és annak az egyetlen USB2.0 portjához csatlakoztattam a tabletet. A PhoneFlashTool felismerte és elkezdte a műveleteket, de 5%-nál leállt, de a tabon megjelent a droidboot. Ekkor elindítottam az innen letöltött flash_op3ndott_5_58G_data.cmd-t, ami megcsinálta a particionálást és elindult a tablet. A szabat tárhely 5.58GB.

Ellenben továbbra sincs hangja. Fényképezésnek van, üzeneteknek, ébresztőnek is, de érintésnek ill. videóknak-játékoknak nincs.

-
Thowra123
tag
Ugyan nem tablet hanem gps, de tanulságos.
USB csatit cseréltem mert kitépték, előtti még gond nélkül ment.
Csere után az érintő kattogott de az érintést egész máshol érzékelte, úgy 10 cm rel a szélétől lett volna szerinte a széle. Másik készülékkel jó volt az érintő.
Kaptam egy kalibráló progit és azzal vissza lehetett kalibrálni.
Csak a csati lett cserélve, más közelébe se nyúltam, ESD védelem is volt.
Valamit benyelhetett nálad is a szoftver.
Új hozzászólás Aktív témák
- 157 - Lenovo LOQ (15ARP9) - AMD Ryzen 7 7435HS, RTX 4060 (ELKELT)
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Starlight -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3892, 100% Akkumulátor
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4076, 100% Akkumulátor
- HIBÁTLAN iPhone XS Max 64GB Gold -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2898, 100% Akkumulátor
- Bomba ár! Dell Latitude E5550 - i3-4GEN I 4GB I 500GB I 15,6" HD I HDMI I W10 I Cam I Gari!
Állásajánlatok
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi