- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sellerbuyer: Te tudod, mi mennyit fogyaszt az otthonodban?
- eBay-es kütyük kis pénzért
- ricsi99: 6. Genes alaplap tündöklése.. kontra MS/Zintel korlátozásai.(Mehetnek a levesbe)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Mr Dini: Ebook okosítás: kijelző kalandok
- Lalikiraly: Sencor SMC BS30 aktív hangfalszett bemutató
- GoodSpeed: Megint 3 hónap Disney+ akciósan :)
-
LOGOUT
Ezt a fórumot azért hoztuk létre,hogy ne zavarjuk azon felhasználókat, akik még csak most ismerkednek a tablettel, vagy akár az Android rendszerrel.
Új hozzászólás Aktív témák
-
PCMaster133
csendes tag
Éértem. Ezt a ROM ellenőrzi vagy a tablet mármint a software ami a flashel. Mert ha a rom akkor tabu, de ha a software akkor nem elég csak átírni a build.prop-ot (Már próbáltam de nekem túlságosan bonyolult és nem láttam át) Szóval ha a build.prop-ban a Motherboardot átírják clovertrail-re és a modelid-t meg W032i-C3, stb... akkor sem lenne lehetséges? Bocs a hülye kérdéseim miatt még "kezdő" vagyok a témában
Meg olvastam ilyen Open Source 5.1.x romokat valami AOSP meg gapps nem értek hozzá én azt próbálhattam de nem mertem le flashelni mert a régi Sony telefonomat sikerült le hard brickelnem és kuka. Abban le volt zárva a bootloader de nem tudtam és nyomtam egy flash romot azt kuka
Volt egy ember aki azt mondta segít de nem keresett fel a mai napig sem úgyhogy mindegy
Új hozzászólás Aktív témák
- Ipad Pro 12.9" 3. gen 256Gb Wifi+Cellular, space grey
- Apple iPad 5. generáció (9,7 ) Wi-Fi
- iPad Air (2014, 1. generáció)
- Samsung Galaxy Tab S8 ( SM-T706B ) 11" Wifi +CELLULAR 5G tablet + S Pen, Üzletből, garancia ,27%ÁFÁS
- Bomba ár! Lenovo X1 Tab G2 i5-7Y57 I 8GB I 256GB SSD I 12" 2K IPS Touch I Cam I W10 I Garancia
- Xiaomi Redmi Note 14 Pro 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- REFURBISHED és ÚJ - HP Thunderbolt Dock G2 230W docking station (3TR87AA)
- LG 77CS6 - 77" OLED - 4K 120Hz & 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - Szupervékony
- HIBÁTLAN iPhone 14 256GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3242
- Surface Laptop 5 Touch 13.5 Retina i7-1265U 10mag 4.8Ghz 16GB 512GB Intel Iris XE Win11 Pro Garancia
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest