- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Gurulunk, WAZE?!
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Lalikiraly: Astra kalandok @Harmadik rész
- weiss: Pant* rant
- eBay-es kütyük kis pénzért
- btz: Internet fejlesztés országosan!
-
LOGOUT
Ezt a fórumot azért hoztuk létre,hogy ne zavarjuk azon felhasználókat, akik még csak most ismerkednek a tablettel, vagy akár az Android rendszerrel.
Új hozzászólás Aktív témák
-
tiki
tag
válasz
Keeperv85 #3008 üzenetére
Nem én dugdosgatom a headset dolgokat a tabba .Én tudom , hogy nem működik , de ha valaki azt érzi , hogy neki működni fog hát nem fogom azt mondani , hogy ne csinálja., hagy csinálja a végeredmény úgy is az lesz , hogy nem lesz jó.Én nem állítottam azt , hogy a GND hez képest lesz zárlat nem tudom honnan vetted.Többféle zárlat létezhet nem csak testes zárlat.A másik általában nem mindegyik , de például egyes nokia headsettek , amelyik média vezérlős is azokban általában elektronika is van .Na most ez pláne , hogy a tableten nem fog menni , de mint írtam nem veszem el senki örömöt .Lehet próbálgatni tovább.
Új hozzászólás Aktív témák
- AKCIÓ! Apple MacBook PRO 15" 2018 i9 32GB 500GB 560X 4GB notebook garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! Asus B760M i7 12700KF 32GB DDR4 512GB SSD RX 6800 16GB Rampage SHIVA FSP 700W
- AKCIÓ! ASUS PRO WS W790E-SAGE SE alaplap garanciával hibátlan működéssel
- Csere-Beszámítás! Olcsó Számítógép PC Játékra! R5 1500X / RX 570 8GB / 16GB DDR4 / 250SSD + 2TB HDD
- 3DKRAFT.HU - 3D NYOMTATÁS - AZONNALI ÁRAJÁNLAT - GYORS KIVITELEZÉS - 480+ POZITÍV ÉRTÉKELÉS
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest