- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- bitpork: Augusztus 2- szombat jelen állás szerint.
- zebra_hun: Hűthető e kulturáltan a Raptor Lake léghűtővel a kánikulában?
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Geri Bátyó: B550 szűk keresztmetszet, de mi és miért?
- Yutani: Yutani Retró Hangkártyái: AdMOS AdWave 32
- user2: Kia Ceed Gold 160 1.5 T-GDI MY2024
- Kempingezés és sátrazás
-
LOGOUT
Ezt a fórumot azért hoztuk létre,hogy ne zavarjuk azon felhasználókat, akik még csak most ismerkednek a tablettel, vagy akár az Android rendszerrel.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Keeperv85
nagyúr
válasz
Orionhilles #4112 üzenetére
Virtual box semmi esetre. Próbáld meg úgy, ahogy fent mutatom a képen, hátha!
Ja és persze: nem árt tölteni, ha hajlandó még arra, mert 50% alatt is hajlamos kikapcsolgatni...
-
PCMaster133
csendes tag
válasz
Orionhilles #3314 üzenetére
nem volt jó semmire de már valahogy megoldottam.. próbáltam csökkentett módban akkor csináltam a tabon egy teljes factory resetet aztán másik kábellal másik porton és egyszer csak valahogy jó lett.. Gondolom a gyári kábele miatt lett jó vagy nem tudom de hála istennek jó lett. Köszönöm!
-
PCMaster133
csendes tag
válasz
Orionhilles #3304 üzenetére
Ééértem. akkor semmi esély rá csak ha egy ember ráírja a romot vagyis készít rá. Most már le esett gapps ... Google Apps xd, köszönöm a segítséget akkor jó hogy nem szarakodtam vele mert úgy sem ment volna.
-
syler123
veterán
válasz
Orionhilles #3299 üzenetére
Erre még a frissítések sem mennek fel
Ráadásul 1gb ram windows mellé, hát, tettek volna rá inkább androidot.
-
syler123
veterán
válasz
Orionhilles #3297 üzenetére
A másik hogy a 32gbos tárhely is kevés Windowsra, pláne a 8gb...
-
philips20
aktív tag
válasz
Orionhilles #3156 üzenetére
😭😭😭
Pedig jó lett volna. -
Keeperv85
nagyúr
válasz
Orionhilles #3127 üzenetére
Ha már engem kérdezel...
Pont nem... Benne szokott maradni az asec sorvagy olyan fájlok, amik nincsenek meg, mert pl. 0byte-os tartalommal bírnak és azt törli...
-
Buvana
aktív tag
válasz
Orionhilles #3122 üzenetére
Nem a legjobb megoldás. Nem véletlenül sérült a file.
-
K_Nándor
csendes tag
válasz
Orionhilles #3122 üzenetére
Igen, az a megoldás, köszönöm! Épp települ a cucc
-
válasz
Orionhilles #2987 üzenetére
Más is járt már így, hogy nem engedett telepíteni appokat hiába volt 3 GB szabad hely?
ID-t a HBO Go és Tarrr Tv miatt kellett visszaállítanom... -
válasz
Orionhilles #2975 üzenetére
Google vissztolta a mentéseket, az ID-t meg visszaállítottam geminivel
-
válasz
Orionhilles #2975 üzenetére
Lehet, hogy a mentéssel van gond, és visszaállítás után mindig ez lesz, hiába csinál factory resetet...
-
válasz
Orionhilles #2973 üzenetére
Úrapartícionáltam...
-
Keeperv85
nagyúr
válasz
Orionhilles #2786 üzenetére
Upsz...
>> [link]
?
-
Keeperv85
nagyúr
válasz
Orionhilles #2778 üzenetére
A rendszer alatt másképp van a csatolási pont neve?
Én kérek elnézést... azt hittem megegyezik a CWM alatt használt elérési úttal...
-
RoundRobin
aktív tag
válasz
Orionhilles #2726 üzenetére
Hazudott ennél már nagyobbat is a google.
Az android soha nem volt operációs rendszer. Csak egy grafikus héj.Amiből az operációs rendszer áll:
Linux kernel (Linus Torvalds szellemi tulajdona),
libc, binutils, shell, fájlrendszerek (Linus Torvalds és mások szellemi tulajdona).Az operációs rendszer itt véget is ér.
A többi:Dalvik virtuális gép (egy JAVA VM koppintás), A JAVA korábban a SUN, ma az ORACLE szellemi tulajdona).
Grafikus keretrendszer (korábban az ANDROID inc., ma a Google szellemi tulajdona). -
RoundRobin
aktív tag
válasz
Orionhilles #2724 üzenetére
És szerintem is op. rendszer az Android
Csak attól a villamos még nem lesz fogkefe, hogy szerinted az.
Na, asszem megyek is innen, mert már nagyon púpozódik a butaság, a lámák meg szépen etetik egymást, hülyeségekkel. -
huaakoa
csendes tag
válasz
Orionhilles #2614 üzenetére
Acer ducatihoz is van
-
RoundRobin
aktív tag
válasz
Orionhilles #2603 üzenetére
-
Keeperv85
nagyúr
válasz
Orionhilles #2605 üzenetére
Nekik csak segíteni szoktam... akár csak a ZTE-nek, nincsen jogviszony köztünk...
-
RoundRobin
aktív tag
válasz
Orionhilles #2601 üzenetére
Szinte tényleg csupasszá tette. Mondhatni ez a pico .
Minden Google-féle dolgot kiszedett, stb.Sőt!!
De már a JELLY van fent. Azt kalapálom éppen.
-
kelzsoca
félisten
válasz
Orionhilles #2553 üzenetére
Ezt is nézted esetleg? fastboot oem unlock
-
Orionhilles
senior tag
válasz
Orionhilles #2553 üzenetére
Unknown command
Oem Unlock: Próbáltam, szintén -
sb
veterán
válasz
Orionhilles #2402 üzenetére
Valóban friss még a téma.
-
RolEnD_
tag
válasz
Orionhilles #2407 üzenetére
Köszi! Magyarul?
-
Mattb
senior tag
válasz
Orionhilles #2317 üzenetére
Az nagyon nehez? Valaki esetleg jartas ilyenben itt?
-
Mattb
senior tag
válasz
Orionhilles #2313 üzenetére
Sikerult. Csak az elobb emlitett dolog all fent, kicsit balra huz
Ikoncseret is talalni xposedban? Most neztem meg..nagyon klassz program amugy! -
Mattb
senior tag
válasz
Orionhilles #2313 üzenetére
Okes, megnezem.
Amugy az nemvolt teljesen kozepen, kicsit balra voltak a gombok 1-2 mm-t. Azt hogylehet megoldani? Gomdolom 1280*720-ra volt tervezve, ezert lehetett elcsuszva nem?
-
Mattb
senior tag
válasz
Orionhilles #2310 üzenetére
Ez valoban olyan lett, rakerestem benne es talaltam is. Mostmar akkor csak kikell szedni a hangero es kepernyokep gombot. Arra csak a systemui masolas mukodik?
-
válasz
Orionhilles #2112 üzenetére
És a szintén kitekat-os telefonomon ez miért járható út?
-
_Soma77_
tag
válasz
Orionhilles #2112 üzenetére
ha a boot.img nem lenne aláírt (zárt bootloader miatt) akkor a ramdisk-ben simán tudnánk cserélni, de ez itt nem fog menni, mert nem ismerjük a sha kulcsokat, amivel az aláírás készült.
-
_Soma77_
tag
válasz
Orionhilles #1967 üzenetére
persze, csinálj nyugodtan, de miért kérsz tőlem engedélyt ehhez?
én is csak 1 vagyok itt a dolgos-szorgos méh közül...
itt egy partíciós tábla, amely szerintem olyan, mint az eredeti.
partition_table=gpt
create -z /dev/block/mmcblk0
create /dev/block/mmcblk0
boot -p /dev/block/mmcblk0
reload /dev/block/mmcblk0
add -b 40 -s 524288 -t data -u 80868086-8086-8086-8086-000000000000 -l reserved -T 0 -P 0 /dev/block/mmcblk0
add -b 524328 -s 65536 -t data -u 80868086-8086-8086-8086-000000000001 -l panic -T 0 -P 0 /dev/block/mmcblk0
add -b 589864 -s 262144 -t data -u 80868086-8086-8086-8086-000000000002 -l factory -T 0 -P 0 /dev/block/mmcblk0
add -b 852008 -s 262144 -t data -u 80868086-8086-8086-8086-000000000003 -l misc -T 0 -P 0 /dev/block/mmcblk0
add -b 1114152 -s 262144 -t data -u 80868086-8086-8086-8086-000000000004 -l config -T 0 -P 0 /dev/block/mmcblk0
add -b 1376296 -s 3145728 -t data -u 80868086-8086-8086-8086-000000000005 -l cache -T 0 -P 0 /dev/block/mmcblk0
add -b 4522024 -s 2097152 -t data -u 80868086-8086-8086-8086-000000000006 -l logs -T 0 -P 0 /dev/block/mmcblk0
add -b 6619176 -s 4194304 -t data -u 80868086-8086-8086-8086-000000000007 -l system -T 0 -P 0 /dev/block/mmcblk0
add -b 10813480 -s $calc($lba_end-16384) -t data -u 80868086-8086-8086-8086-000000000008 -l data -T 0 -P 0 /dev/block/mmcblk0
reload /dev/block/mmcblk0 -
Ired
csendes tag
válasz
Orionhilles #1967 üzenetére
.. mar publikalva lett a soma fele megoldas valaki mas altal, nehany oldallal feljebb.. soma "engedelyevel"
RoundRobin: nalam 2 user van beallitva egyik pin koddal, masik pattern-el..
ugy erted a frissitetlen allapoban nincsenek ott a csunya opendottos ikonok a lockscreenen? -
mazsi
senior tag
válasz
Orionhilles #1657 üzenetére
Többen azon élik az életüket, de őket nem kell irigyelni. Nekem második gépnek sem vált be. A városba is inkább az 5 kilós laptopot cipelem helyette, vagy egy kisebb droid tabletet.
Elvileg minden fasza vele, de a RAM kivégzi
Pár hete páran rámozdultak egy akcióra, ahol 1 GB memo volt. Őket már nem is merem megkérdezni a tapasztalataikról.
-
mazsi
senior tag
válasz
Orionhilles #1630 üzenetére
Asus T100, minőségi középkategória még ma is.
-
balika011
senior tag
válasz
Orionhilles #1577 üzenetére
Moto Defy...
Zárt a bl, dualboot is van és főzött kernel is.
Nem nagy szám a dualboot amúgy.Nekem Lenovo TAB S8-amon van sdboot mod.
(És UEFI + SecureBoot)
-
mazsi
senior tag
válasz
Orionhilles #1581 üzenetére
Másfél éve szobadísz egy minőségi win tablet nálam. Tényleg komolyabb tárhely van rajta, de a windows étvágya is vérlázító. 2 GB memória rendszeresen sikoltozik a második böngészőablak nyitásakor egy teljesen legyalult oprendszeren
A működő win tabletek a 3-4 éves asztali géped komponenseit öröklik. Fasorban sincs ehhez képest ez a tablet. Szerinted mit dobna Android tablet egy értelmes i7 procival? -
tiki
tag
válasz
Orionhilles #1581 üzenetére
Igy van , és ha nem mókolnánk sosem jutnánk előbbre.És mivel jól írtad , és maradjunk a winnél ez a tab intel alapokon nyugszik szóval nem rúgná le magáról a wint sem .Ezzel adva van egy jó lehetőség más rendszert is hajtani rajta sokkal sokkal kevesebb áron mint amennyiért egy ilyen tabot lehetne megvenni.És a kulcsszó az intel.
-
tiki
tag
válasz
Orionhilles #1577 üzenetére
Hát voltak már meglepetések meg lesznek is .Ez úgy is kifog majd alakulni , hogy mire lesz igény jobban.
De azt már most tudom , hogy sok ember biztosan úgy van már most , hogy az a 4,7 Gb szabadon felhasználható tárhely is kevés.Feltesz egy Asphalt szintű játékot és ne is legyen játék csak egy , akkor feltesz egy profi programot ami muszáj , hogy kéznél legyen mindig .Csinál egy két képet , egy két fontosabb dokumentum ne legyen egy BTK méretű , csak a fele , és már ott van , hogy nincs hely .És még nem is mondtam sokat. A mai világban amikor már terrabájt szintű HDD ket használnak az emberek , akkor egy 4 - 5 GB hely hamar elfogy.És ha nézzük a tablet mobilitását , és mivel kéznél van legyen minden azon.De 5 Gb erre nem elég 16Gb se , de még is sokkal több mint mondjuk 5.És ha a rendszereket nézzük azok meg egyre nagyobb terjedelműek lesznek ahol az sd kártya se lesz megoldás , ha maga a belső memóriára nem fér el majd a rendszer.És ha véletlenül el is fér már nem marad hely semmire. -
joelke HU
őstag
válasz
Orionhilles #1526 üzenetére
Köszi szépen. Sikerült!!!
[link]
Már csak azt a custom romot kell megtalálnom és valahogy felpakolnom és minden happy lesz... -
yodee_
őstag
válasz
Orionhilles #1382 üzenetére
Melyik másik? Elhiszem hogy könnyebb lenne ha leülnék és megkeresném, de ha már szóba került és úgy néz ki Te tudod hogy hol van leírva igazán megoszthatnád velem. Köszönöm
-
Keeperv85
nagyúr
válasz
Orionhilles #1305 üzenetére
Nincs, ugyanis a felhasználók felé kiküldött gyári romok recovery scriptes telepítővel vannak ellátva, tehát nem a shipped rom formátum van bennük! Van egy B05-ös, ki nem adott romom, de az is csak töredéke annak, ami kéne a teljes gyári szoftverhez...
-
tribol21
újonc
válasz
Orionhilles #1096 üzenetére
Még az első lehetőségek közül próbáltam valamelyiket. Mire nagy örömömre elindult a tablet már az akkutöltöttség ikonnál probléma volt(üresnek jelzi) ettől függetlenül már egy napja megy de azért erősen zavaró.
-
tribol21
újonc
válasz
Orionhilles #1094 üzenetére
Nálam sajnos van
-
balika011
senior tag
válasz
Orionhilles #1006 üzenetére
Ollydbg, IDA Pro, vagy itt a forrás
-
Keeperv85
nagyúr
válasz
Orionhilles #1015 üzenetére
Minek? Meg lehet csinálni egy alap dev.tree-vel, mondjuk az enyémmel, amit a GXI mellé csináltam anno. Csak azt kéne hozzá tudni, hogy lehet a OSIP-t visszaállítani alaphelyzetbe, mert másképp biztos nem jön ki a recovery alól többé...
-
_Soma77_
tag
válasz
egyébként meg milyen image-en fáradozol?
-
Mokush
tag
válasz
Orionhilles #1023 üzenetére
Google fordítóval nagyon könnyen tudsz cirill betűket varázsolni. Forrás-nyelv: orosz, virtuális billentyűzet.
-
_Soma77_
tag
válasz
ne reménykedj
...4pda-n is az orosz srácok reverse-engineer-elnek ezerrel, forrásuk nekik sincs tudtommal, de érdemes újra feltúrni az oldalt. Regelni is érdemes, mert akkor mennek a letöltések, látszanak a képek...google fordítóval meg angol-ra fordítva minden érthető.
-
Keeperv85
nagyúr
válasz
Orionhilles #1006 üzenetére
A binárist? Hexa editorral max.
Újra kéne forgatni forrásból...
-
_Soma77_
tag
válasz
Orionhilles #973 üzenetére
xImgTool [link]
-
RoundRobin
aktív tag
válasz
Orionhilles #953 üzenetére
LEhet igy is, de megirhattad volna scriptbe, mert ezt mindig be kell majd körmölni.
-
Keeperv85
nagyúr
válasz
Orionhilles #934 üzenetére
Akár... teljesen ugyan ilyen flash szerkezete volt. Vagyis most is ilyen van. Csak nem ilyen partíciókkal...
-
RoundRobin
aktív tag
válasz
Orionhilles #918 üzenetére
Át kell irni a launcher scriptet.
-
_Soma77_
tag
válasz
Orionhilles #366 üzenetére
igen van, az eredeti partíció-kiosztás bármikor visszaállítható, és persze tetszés szerint módosítható, ha vkinek más igénye van
-
szentes_b
újonc
válasz
Orionhilles #366 üzenetére
A neten lévő P89mini image-ekben benne van a gyári partition.tbl
-
RoundRobin
aktív tag
válasz
Orionhilles #334 üzenetére
Igen, ez tiszta, de az MTK flash toollal különböző méretű (data) particiókat hozhatsz létre. Ha átszerkeszted a scatter file-t.
A 4 file közül mindig csak 1 'játszik'. A file-ok végén az utolsó két byte: 55AA
Ami boot signatura. -
_Soma77_
tag
válasz
Orionhilles #326 üzenetére
köszi!
megnézegetem majd, ki-fia-borja is ez a system.img...
-
szentes_b
újonc
válasz
Orionhilles #302 üzenetére
Valami ilyesmi struktúra van benne. A flash.xml írja le az image-et
-
_Soma77_
tag
válasz
Orionhilles #230 üzenetére
sajna totál különböző a kettő
(bedobtam comparátorba
)
-
válasz
Orionhilles #232 üzenetére
Ezzel be lehetne kapcsolni azt ART vm-t? Én tuti nem szivatom meg magam, de már kerestem a lehetőséget a fejlesztő menüben...
-
DJGABI
addikt
válasz
Orionhilles #230 üzenetére
ez csak annyi, mint ami a múltkor itt is felmerült "media_rw"-s móka. there's an app for that: [link]
annyi hogy a torrent/fényképező/etc appok tudjanak sd-re írni. nem a telepítésre vonatkozik
-
válasz
Orionhilles #228 üzenetére
És meg tudod találni, hogy mi a különbség a mi fájljaink és az ebben lévő fájlok tartalma közt? Marha kíváncsi vagyok. Be tudod másolni ide a fájlok tartalmát? Én nem tudom kicsomagolni.
-
_Soma77_
tag
válasz
Orionhilles #205 üzenetére
AndImgTool (Android Image Tool) - a utility for unpacking and re-assembly of the type of boot images and BOOT RECOVERY for ARM-platform...ez lehetett a baj...
-
_Soma77_
tag
válasz
Orionhilles #205 üzenetére
-
Orionhilles
senior tag
válasz
Orionhilles #204 üzenetére
Balga én... nem az oroszt használtam, hanem az andimgtool-t
-
_Soma77_
tag
válasz
Orionhilles #202 üzenetére
...ez azt jelenti, hogy a flash maga sikerült (azaz az összerakott img formailag jó volt?) csak esetleg a módosítás maga nem volt jó? mit módosítottál pontosan?
-
rasky
senior tag
válasz
Orionhilles #193 üzenetére
A rootolás nem nyitja a bootloadert? Mert pl Moto G esetén, csak nyitás után lehetett rootolni.
-
_Soma77_
tag
válasz
Orionhilles #191 üzenetére
reméljük, előbb-utóbb mindennek meglesz a módja
vagy már meg is van, csak még nem tudunk róla
-
_Soma77_
tag
válasz
Orionhilles #189 üzenetére
attól mert zárt, az még nem feltétlenül jelenti azt, hogy nem lehet kinyitni...
általában minden szoftveres mókolás garanciavesztéssel jár, de aki ilyenre adja a fejét, az ezzel alapból tisztában vanszóval az a kérdés, ki lehet-e nyitni egyáltalán.
-
_Soma77_
tag
válasz
Orionhilles #182 üzenetére
link javítva
-
Drótszamár
őstag
válasz
Orionhilles #171 üzenetére
Innen szedi az infókat: https://d25qsa734cg2i4.cloudfront.net/update.xml
Frissítés #1:
https://d25qsa734cg2i4.cloudfront.net/v1.01_20141102-ota-inc.zipFrissítés #2:
https://d25qsa734cg2i4.cloudfront.net/v1.02_20141103-ota-inc.zipEgyelőre nem túl sok, majd még átnézem tüzetesebben.
-
Drótszamár
őstag
válasz
Orionhilles #171 üzenetére
Köszi. Lássuk mi van benne
-
Drótszamár
őstag
válasz
Orionhilles #169 üzenetére
You need permission
-
Drótszamár
őstag
válasz
Orionhilles #167 üzenetére
Az update szerverre akarok bekukkantani, de még nem tudom hogy. Hátha van valami érdekesség ott.
Először ki kéne találni milyen adatokat kell megadni a webservice-nek hogy válaszra bírjuk.
Az adatforgalom titkosított, így a csomagok elfogása zsákutcának tűnik egyelőre. Csak a domain látszódik.
A frissítést az Autoupdate csinálja. Az apk nevét nem tudom sajna. Mivel lehet megnézni?
Azt kéne leszedni, ráengedek egy apk visszafejtőt, hátha vannak benne érdekes stringek.Megpróbálom a forgalmat átterelni saját apache szerverre, remélem úgy látszanak a küldött adatok.
-
lacafaca
addikt
válasz
Orionhilles #159 üzenetére
tényleg...franc
-
_Soma77_
tag
válasz
Orionhilles #134 üzenetére
ok, de még előtte kicsit gyakorlom a re-pack-ot a boot.img-n, hogy meglegyen a rutin, meg hogy lecsekkoljam, tényleg jó-e a re-pack szkript, mielőtt brick-eljük a tabodat...
-
_Soma77_
tag
válasz
Orionhilles #132 üzenetére
itt a kibontott recovery
[link] szóval mit is kellene vele csinálni?
-
válasz
Orionhilles #126 üzenetére
Ne kelljen hasznalni, csak akkor jo tudni, h van ilyen lehetoseg, ha mondjuk a tescoba vissza kell kuldeni garanciaba.
A visszaallitott tab nem lesz rootolt, igaz?
Amit irtal parancsokat, azt az adb interface-en keresztul kell beirni gepen?
-
válasz
Orionhilles #120 üzenetére
Mit jelent az ep bootloader? Be tudok lepni a power+hangero fellel. Visszaallitas utan root nelkuli, igaz?
-
Nmajkix
csendes tag
válasz
Orionhilles #118 üzenetére
ez esetleg nem jó?: [link]
-
_Soma77_
tag
válasz
Orionhilles #116 üzenetére
-
_Soma77_
tag
válasz
Orionhilles #110 üzenetére
"adb sideload revovery.zip" elvileg kiadható parancs de "adb sideload" menüpont recoveryben? azt hol kellene látnom?
Sideload nem kezd el telepíteni valamit?
Ahogy mondtam, a hardcore flash-elgetést meghagynám másnak...
-
_Soma77_
tag
válasz
Orionhilles #107 üzenetére
recovery launcher mappa hol van?
-
philips20
aktív tag
válasz
Orionhilles #104 üzenetére
Akkor várjuk az igazságot
-
_Soma77_
tag
válasz
Orionhilles #87 üzenetére
kicsomagolt dump_images (16k) bemásolva belső memóriára vagy SD-re
Total Commander-rel átmozgatás /data/local-ba (TC root joggal bír)"adb devices" - lecsekkol, hogy látszik-e a tab az ADB interface-en
(ne felejtd el engedélyezni a kérést, tabon USB debug engedélyezve kell legyen - ADB Toggle.apk segíthet)
ADB Shell megnyitás
cd /data/local
root jog kérés: su
root-ként futtatási jog (x) adás: chmod 755 dump_images
majd futtatás: ./dump_images -a
uoda menti az .img-ket (ha nem olyan bénán adod meg a külső sd-t mint én, akkor oda menti - 3. param)
(TC-vel átmozgatás vmi látszó helyre pl. külsőSD/Downloads, vagy ilyesmi, innen leszedhető)ennyi.
mások is megcsinálhatnák, hogy ugyan azokat az img-ket kaptuk-e...
-
válasz
Orionhilles #87 üzenetére
Freddycom jelentkezik a könnyebb megtalálhatóság miatt.
-
philips20
aktív tag
válasz
Orionhilles #77 üzenetére
Akkor max reggel nézheted meg
-
philips20
aktív tag
válasz
Orionhilles #75 üzenetére
Ezeket kitöl kérdezed ?
-
R0GERIUS
tag
válasz
Orionhilles #72 üzenetére
... a legtöbb fenti dolog is az korrekt forrásjelölés és fordítás hiányában.
Jobban belegondolva, az MBR-es rész egy baromság, mert a legtöbb UNIX alapú rendszer (és azt hiszem az Android sem kivétel) GPT-t használ...
Még mindig az a kérdés, hogy zárt-e a BL?
Csak ezt majd hogyan lehet ellenőrizni minimális kockázattal... -
philips20
aktív tag
válasz
Orionhilles #72 üzenetére
Ja, akkor nem derülki hogy elötte milyen volt
-
philips20
aktív tag
válasz
Orionhilles #70 üzenetére
Nézdmeg először frissités nélkül, ha még nem frissitetted.
-
R0GERIUS
tag
válasz
Orionhilles #64 üzenetére
Valamilyen RSA szignózást említ a leírás, így van valami köze.
Lehet, hogy nyers csomag amit a folyamat közben szignóz?
Mindenesetre itt arra gondol (szerintem), hogy hiába írja felül a recovery part. tartalmát, mert az igazi el van rejtve és az MBR tölti be (nem 100%). -
R0GERIUS
tag
válasz
Ránéztem a kirakott fájlra, de az 4.6 KB-os, és kitömörítve van egy kiterjesztés nélküli "dump_images" fájl, ami 16 KB-os.
Biztos ez az? Minek kellene itt lennie? -
philips20
aktív tag
válasz
Már irta valaki hogy akármit csinál a gyárira áll vissza
-
R0GERIUS
tag
válasz
Orionhilles #51 üzenetére
Ez esetben, akkor növelni kellene a cache-t?
Akkor a helynövelés szinte ki van zárva.. -
philips20
aktív tag
válasz
Orionhilles #59 üzenetére
Már nem tudom hol olvastam, de nagyon biztossk voltak benne, hogy emiatt ennyi
-
philips20
aktív tag
válasz
Orionhilles #54 üzenetére
Olyasmit írtak valahol, hogy azért van 2gb a rendszernek mert az 5.0 as androidnak az a követelménye, ezáltal valószinűleg lesz rá uj rendszer. Bár ez csak feltételezés, lehet hogy csak pancserek voltak a fejlesztők
-
DJGABI
addikt
válasz
Orionhilles #51 üzenetére
"large otas"
szép és jó, de erre a kínai vacakra jött két ~20 megás frissítés, aztán ennyi. meg fentebb vannak a példák, más gyártó meg tudta oldani...
-
R0GERIUS
tag
válasz
Orionhilles #49 üzenetére
A Google fordító legendásan pocsék, én is max. azért néztem át, mert hátha tartanak valahol.
(Viszont leginkább sehol sem tartanak...)
Reméljük bejön.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Honda topik
- ThinkPad (NEM IdeaPad)
- Ventilátorok - Ház, CPU (borda, radiátor), VGA
- Telekom mobilszolgáltatások
- Nem várt platformon a OnePlus Nord 5
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Xbox Series X|S
- Vezetékes FÜLhallgatók
- További aktív témák...
- iPad 10th gen (2022) - Silver - 64GB - WiFi - BONTATLAN
- XPLORE TECH IX104 C6 ipari tablet eladó 4. gen. I5 4 X2900 Mhz, 8GB DDR3,128GB SSD, WIN10, jó akku
- ÚJ Bontatlan iPad Air 6 - 7 gen 11 és 13 Minden szín 1 év Apple Garancia Azonnal Átvehető DEÁK Térné
- Honor Pad X8a 64GB Wifi,1 év Garancia
- iPad Pro 11" (3rd) Wifi+Cellular Space Grey 128GB
- BESZÁMÍTÁS! ASROCK H310CM i5 8400 16GB DDR4 256GB SSD 1TB HDD GTX 1060 3GB Rampage SHIVA TT 500W
- Külföldi csomagszállítás Packeta csomagpontokon keresztül!
- LG 27GR95UM - 27" MiniLED - UHD 4K - 160Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium PRO - HDR 1000
- DELL PowerEdge R730xd 12LFF+2SFF rack szerver - 2xE5-2680v3,64GB RAM,4x1GbE,H730 RAID v ZFS
- LG 42C4 - 42" OLED evo - 4K 144Hz - 0.1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync - HDMI 2.1 - A9 Gen7 CPU
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest