- hcl: Kelj fel komám, ne aludjál
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Ivqkzy-: Eddig
- zebra_hun: Hűthető e kulturáltan a Raptor Lake léghűtővel a kánikulában?
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- gerner1
- Chosen: Canon 5D II - portrézás 2025-ben
- bacsis: Gyere el a 10. BRSZK-ra!
- HThomas: Az ideális home office monitor nyomában
Aktív témák
-
bnss
veterán
válasz
Esmein #49574 üzenetére
"és ezt főleg azért sérelmezem mert mindenkihez nyíltan és segítőkészen állok, és rosszul tűrőm ha ezzel visszaélnek."
Pontosan így vagyok ezzel én is, illetve voltam. Egy ideje már jól megnézem, hogy kinek segítek, köszönhetően egy "barátnak", aki visszaélt a segítőkészségemmel.
Pisztillus: tömegverekedés a patikában?
-
Pisztillus
senior tag
válasz
Esmein #49574 üzenetére
Egyetértek. Sajnos a patikában nap mint nap találkozunk ilyenekkel. Csak azért nem csavarodtunk még be, mert azért szép számmal vannak az ellentéteik is, és kellő pozitív energiával töltenek fel.
Sőt, volt már olyan eset is, amikor egy-két ilyen renitenst a többi beteg tett helyre, de olyan gyorsan és hatékonyan, hogy közbelépni sem volt időnk!
Aktív témák
Hirdetés
- Bomba ár! HP ProBook 450 G7 - i5-10GEN I 16GB I 256SSD I HDMI I 15,6" FHD I Cam I W11 I Gar
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X 16/32/64GB RAM RTX 3060 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Huawei P20 Lite 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Azonnali készpénzes GAMER / üzleti notebook felvásárlás személyesen / csomagküldéssel korrekt áron
- BESZÁMÍTÁS! ASUS A520M R5 5600X 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3060Ti 8GB Rampage SHIVA Enermax 650W
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged