- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- gerner1
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
- Fogkefe: elektromos vagy manuális?
- user2: Kia Ceed Gold 160 1.5 T-GDI MY2024
- zebra_hun: Hűthető e kulturáltan a Raptor Lake léghűtővel a kánikulában?
- bitpork: Augusztus 2- szombat jelen állás szerint.
Aktív témák
-
bnss
veterán
válasz
Esmein #49574 üzenetére
"és ezt főleg azért sérelmezem mert mindenkihez nyíltan és segítőkészen állok, és rosszul tűrőm ha ezzel visszaélnek."
Pontosan így vagyok ezzel én is, illetve voltam. Egy ideje már jól megnézem, hogy kinek segítek, köszönhetően egy "barátnak", aki visszaélt a segítőkészségemmel.
Pisztillus: tömegverekedés a patikában?
-
Pisztillus
senior tag
válasz
Esmein #49574 üzenetére
Egyetértek. Sajnos a patikában nap mint nap találkozunk ilyenekkel. Csak azért nem csavarodtunk még be, mert azért szép számmal vannak az ellentéteik is, és kellő pozitív energiával töltenek fel.
Sőt, volt már olyan eset is, amikor egy-két ilyen renitenst a többi beteg tett helyre, de olyan gyorsan és hatékonyan, hogy közbelépni sem volt időnk!
Aktív témák
Hirdetés
- Nintendo Switch 2
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- alza vélemények - tapasztalatok
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Gitáros topic
- OLED TV topic
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Xbox Series X|S
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Elektromos cigaretta 🔞
- További aktív témák...
- LG OLED 48C11LB - 122 cm OLED TV
- NEC MultiSync EA275WMi 27" képátló/ AH-IPS panel/2560x1440 (WQHD)/ A- kategória nagyon apró hibával!
- ASUS ROG GL552VW - 15.6"FHD IPS - i7 i7-6700HQ - 8GB - 128GB SSD + 1TB HDD - GTX 960 4GB -
- Thinkpad X1 Yoga 7th 14" FHD+ IPS érintő i5-1240P 16GB 256GB NVMe ujjlolv IR kam aktív toll gar
- Apple iPhone SE (3rd Gen 2022) (PRODUCT)RED 128GB
- Lenovo ThinkPad X1 Carbon G8, i7-10510U, 16GB, 1TB SSD, 4K kijelző + WWAN (ELKELT)
- Telefon felvásárlás!! iPhone 13 Mini/iPhone 13/iPhone 13 Pro/iPhone 13 Pro Max
- GYÁRI TÖLTŐK DELL LENOVO HP FUJITSU TOSHIBA Macbook---------- Budapest,/MPL/Foxpost
- Quadro FX 570 eladó
- Ultimate előfizetés új fiókra akár 2105 Ft/hó áron! Azonnali, automatizált aktiválással, csak Nálam!
Állásajánlatok
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest