Hirdetés

2024. június 20., csütörtök

Gyorskeresés

Útvonal

Fórumok  »  Egyéb  »  ON TOPIC [Második menet!] - Archivum II (téma lezárva)

Hozzászólások

(#27771) Bubu79 válasza tildy (#27768) üzenetére


Bubu79
addikt

Nem bocs, medve ;)

Feltett szándékod kihozni az egészből azt, hogy márpedig egy nyelvet meg lehet tanulni egy játék segítségével, amit rengetegen használnak, csak mert te úgy látod, hogy hatalmasat lehet fejlődni azáltal, hogy az ember elcseveg egy rakat emberrel, akik ugyanezt a játékot használják.

Több nemzetségből, egy speciális környezetben, aminek megvan a maga szlengje és gyanítom ha valaki mégsem használja a ventrilót, akkor ugyanolyan nyelvformmáló rövidítésekkel beszélget, mint amik a magyar MSN csevegésekben is előfordulnak.

Ne haragudj, de erre azt kell mondanom, hogy marhaság.

Egy nyelvet a saját nyelvi környezetében lehet lehet megtanulni - amit te bizonygatsz, az az, hogy meg lehet tanulni - egészen pontosan fejlődni lehet angol nyelverületen úgy, hogy az ember egy rakás saját magához hasonlatos emberrel beszélget, akik lehet, hogy éppannyira törik az adott nyelvet, mint ő maga.

Persze - az adott szubkultúra nyelvére igaz is, de hadd ne higgyem már el, hogy tényleg jót tesz valakinek az, hogy multikban játszik...

"In the mist | dark figures move and twist | was all this for real | or just some kind of hell | 6-6-6 the Number of the Beast | Hell and fire was spawned to be released" - Iron Maiden: The Number of the Beast

Útvonal

Fórumok  »  Egyéb  »  ON TOPIC [Második menet!] - Archivum II (téma lezárva)
Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.