Hirdetés
- Szárítógép szösszenet (hogy Te ne járj pórul)
- Mindent a StreamSharkról!
- 5¼ floppy meghajtó izzítás 30 év pihi után
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Milyen mosógépet vegyek?
- Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- PLEX: multimédia az egész lakásban
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- 20241101_080855
- Való Világ: A piszkos 12 - VV12 - Való Világ 12
Aktív témák
-
Bubu79
addikt
Dunaújváros: napsütés, madárfütty, 10-12 fok, a frizura még mindig tart ( radiális irányban, a gravitációnak megfelelő irányban - mint rendesen )
Ja, nem az a topik - mindegy - gyümölcspárlatos gyóreggelt Nektek és jó éjszakát nekem
"In the mist | dark figures move and twist | was all this for real | or just some kind of hell | 6-6-6 the Number of the Beast | Hell and fire was spawned to be released" - Iron Maiden: The Number of the Beast
-
ngabor2
nagyúr
dógozok
-
Bubu79
addikt
Bolond: Szuflé hogy áll az apróbb tárgyakkal?
[ Szerkesztve ]
"In the mist | dark figures move and twist | was all this for real | or just some kind of hell | 6-6-6 the Number of the Beast | Hell and fire was spawned to be released" - Iron Maiden: The Number of the Beast
-
BlacKSouL
addikt
kétszavas zárójeles 'mellékes' megjegyzés hogy fel tudja baszni az ember agyát..
jó vaskos genyóságokkal vágna vissza legszívesebben, valami miatt mégis türtőzteti magát..beszív-kifúj..
holnap 4-kor kelek azaz 04:00-kor..[/end blog]
Aláírás (nem kötelező megadni)
-
Racecam
nagyúr
(Többek között) Ezért is utálom az Indexet, mert ilyenek vannak a címlapon: [link]
(Nem a blogbejegyzéssel van bajom, mert nem azt is olvastam, hanem a címével. És nem nacionalista megfontolásból.)Com'è diverso il mondo visto da qui
-
Bubu79
addikt
válasz bolondember #25209 üzenetére
Az első pár napban biztosan meg lesz szeppenve, de aztán előmerészkedik majd
Csak ezért kérdeztem...
Mikulás: Érdekes hangnemben akar kultúrát okítani...
No de tényleg el - alvás...
[ Szerkesztve ]
-
kételkedem
addikt
válasz Racecam #25208 üzenetére
A bulvár és a kommersz felé hajlik a legtöbb hírportrál. A szon.hu és lapcsaládja talán az egyik legjobb példa. A térség híreiről kellene szólnia, de ez már teljesen sokadlagos. Mára gyakorlatilag olvashatatlan katyvasz lett belőle.
Ha igazad van, megengedheted magadnak, hogy megőrizd a nyugalmadat! °°XLIII°° "Isten, áldd meg a magyart" Kölcsey 1823
-
bolondember
MODERÁTOR
válasz zolynet #25213 üzenetére
itt qrvára nem az - egyik kedvenc cégintern csoportunk a jelekből ítélve kiküldte újfent egy nagyobb társaságnak a citrix legújabb verzsióját (9.15->10.20), csak éppen lejönni lejött, felmenni már viszont nem ment fel.
ehh.
ÚJFENT mások után takarítani...
Olyan nők ideálja vagyok, akiknek mindegy...
-
addikt
Szép napot mindenkinek.
Office 2000-hez emlékeim szerint van egy progi (frissítés, valami) ami segít abban, hogy meg tudja nyitni a docx, xlsx állományokat. Ki tudja hol találom ?
Megtaláltam
[ Szerkesztve ]
-
kételkedem
addikt
válasz bolondember #25214 üzenetére
Te vagy a Cleaner?
Ha igazad van, megengedheted magadnak, hogy megőrizd a nyugalmadat! °°XLIII°° "Isten, áldd meg a magyart" Kölcsey 1823
-
addikt
válasz venember83 #25217 üzenetére
2. link az , azért köszönöm (nem nekem kell, hanem egy másik emberkének, akinek csak Office 2000 van a gépén)
-
ngabor2
nagyúr
"A kezdeti és végállapot közötti legrövidebb út a Generalkrach.” (A termodinamika V. fõtétele)".
ezért kellett bejönnöm melózni, holott normál esetben mostanában kelnék
-
Móci
addikt
Szép délelőttöt!
Bár itt már kezd kicsit fátyolosodni az ég, remélem nem lesz ma eső napközben..."...In a struggle to be happy and free, swimming in a primitive sea..."
-
pohár
félisten
Sziasztok!
Most értem haza, holnap ha minden igaz, akkor Sensation WhiteGB = gigabyte, Gb = gigabit, olyan nehéz ez? | %-kal, 2-t, 0-s, 0-ra, 0-hoz, 0-val, 0-n, 3-as, GB-tal, MHz-cel, 1-gyel, 2-vel, 3-mal, 4-gyel, 5-tel, 6-tal, 7-tel, 8-cal, 9-cel, 10-zel, 100-zal, 1000-rel |
-
Timocicu
senior tag
Szia Nektek!
Alaplap vagy tápegység az oka. Viszont le kéne küldjem Berettyóújfaluba, hogy az unokatesóm, aki össze is rakta, tudjon vele valamit kezdeni és mire vissza is kerül az alaphangon legalább egy hét.
Esetleg nincs Valaki itt a közelemben, Aki nyugodt szívvel megcsinálná és persze ért is hozzá , mert természetesen nem ingyen gondoltam, az egyértelmű.
Nagyon szépen köszönöm a tegnapi segítséget Mindenkinek!
rarri: Bízom benne, nem szeretnék legalább 1 hétig gép nélkül maradni.
[ Szerkesztve ]
„Kell, hogy valahol hiányozzak, hogy álmatlan éjt okozzak, hogy valaki, ha nincs is messze, felriadjon minden neszre, hogy én legyek az élete értelme.”
-
bnss
veterán
Sziasztok, szebb napot!
"Ép hardverben ép szoftver..."
-
bolondember
MODERÁTOR
kész.
végem.
Olyan nők ideálja vagyok, akiknek mindegy...
-
Racecam
nagyúr
válasz bolondember #25228 üzenetére
Már megint?
Ismét elment előtted egy cukros nő, vagy sok a meló, vagy nem kellesz senkinek, vagy mi van?
Com'è diverso il mondo visto da qui
-
rarri
senior tag
Most hogy menjek így dolgozni? Egész műszak alatt érted fogok aggódni, hogy mi a baj ....
[ Szerkesztve ]
Vendégek vagyunk a Földön .S ha vendégségbe jöttünk, legyen ajándék az életünk.:-) / Gil /
-
kételkedem
addikt
válasz Racecam #25229 üzenetére
A botnak szokott vége lenni. Lehet azzá vált. Kár érte!
Bon3ss, Timocicu, bolondember ha nem laknátok ilyen messze egymástól, elég érdekes asztaltársaság lennétek.
-
Killing
addikt
Mi a baj?Aggódok.MENTŐK!!
Meg mért pont most jönne ki a táp gyengesége, mind a két kari annyira nagy teljesítményű, h már bootkor pezsgőt bontanak a DÉMÁSZ-nál?-by finest
-
Timocicu
senior tag
válasz kételkedem #25232 üzenetére
Miért is ???
Kicsit lemaradtam, egy gondolatnyit.
Különben pedig nem is lakunk olyan messze.
[ Szerkesztve ]
„Kell, hogy valahol hiányozzak, hogy álmatlan éjt okozzak, hogy valaki, ha nincs is messze, felriadjon minden neszre, hogy én legyek az élete értelme.”
-
kételkedem
addikt
válasz Timocicu #25234 üzenetére
Bon3ss: Sziasztok, szebb napot!
Timocicu: Neked is szépet, ugyan rám már igazán rám férne valami szebb
bolondember: kész.végem
Leültetni benneteket egy asztalhoz, valami finom alkoholt a kezetekbe nyomni és sírva vigad a magyar.Ha igazad van, megengedheted magadnak, hogy megőrizd a nyugalmadat! °°XLIII°° "Isten, áldd meg a magyart" Kölcsey 1823
-
Timocicu
senior tag
válasz kételkedem #25235 üzenetére
Én benne is lennék!
Próbáltam csábítani Valakit, de még semmi reakció!
-
bnss
veterán
válasz kételkedem #25235 üzenetére
Ez egy nagyon jó ötlet, a helyet szívesen biztosítom, illetve valamennyi hp-t is.
Szia rarri, Timocicu!
"Ép hardverben ép szoftver..."
-
BlacKSouL
addikt
A legutolsó bekezdés alapján a világ 6 milliárd embere közül kb 6 milliárd 100%-osan meg tudná mondani, hogy ez bizony agyarországban történt:
A környék utcáit a rendőrség lezárta, az ott parkoló autókat sem lehetett elvinni, a helyi parkolási társaság (a ferraris botrányról [2] elhíresült Belváros-Lipótváros Parkolásszervező és Üzemeltető Zrt.) parkolási ellenőrei azonban elkezdték büntetni a parkolási időt túllépő autósokat, mondta el az Indexnek egy ott parkoló autós.
mod: [link]
[ Szerkesztve ]
Aláírás (nem kötelező megadni)
-
-
Bubu79
addikt
válasz BlacKSouL #25238 üzenetére
Hiába no - nem olcsó egy ferkát etetni, tartani ...
Gombapörkölt galuskával - hmmm -
Egyébiránt pediglen gyónapokat
-
Bubu79
addikt
válasz venember83 #25242 üzenetére
Háddevau - míg más aludt én dolgoztam keményen
Egyébiránt mire vonatkozik a kisbetűs reklamálás? Ja, hogy ferka...
Khm - lehet, hogy amolyan Freudi elszólás lehet? Frusztrál még a léte is?
[ Szerkesztve ]
-
Bubu79
addikt
válasz fokukac #25244 üzenetére
Néha már magam sem tudom mekkora állat is vagyok valójában
kételkedem: Ez nem így van - tehetek én arról, hogy csak ők gyártanak Autót?
Véncsont: Most akkor kávét iszol sok cukorral, sok tejjel és tiktakkal?
Ám legyen - bár a Ferka becenév
[ Szerkesztve ]
-
Móci
addikt
Üdv mindenkinek!
Egyenlőre pihengetés van, szerintem az is marad egész délutánra, estére."...In a struggle to be happy and free, swimming in a primitive sea..."
Aktív témák
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest