Hirdetés
- 20241101_080855
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Való Világ: A piszkos 12 - VV12 - Való Világ 12
- Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Nagy chili topic. :)
- Asszociációs játék. :)
- 5¼ floppy meghajtó izzítás 30 év pihi után
- Milyen mosógépet vegyek?
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- PLEX: multimédia az egész lakásban
Aktív témák
-
Móci
addikt
válasz kételkedem #24850 üzenetére
Szerintem meg is fojthatja velük az áldozatot...
Áh, de nem szeretem a szilikont."...In a struggle to be happy and free, swimming in a primitive sea..."
-
zolynet
veterán
kollega szar szerverből húzta ki a kábeleket ... még jó hogy kapcsoltam
egy kis ebéd előtti pánik[ Szerkesztve ]
Life is too short to stay stock!
-
kételkedem
addikt
válasz venember83 #24855 üzenetére
Le is kapcsolták izibe!
Ha igazad van, megengedheted magadnak, hogy megőrizd a nyugalmadat! °°XLIII°° "Isten, áldd meg a magyart" Kölcsey 1823
-
zolynet
veterán
válasz venember83 #24855 üzenetére
várható volt h az érdemi része lesz feldolgozva
-
tildy
nagyúr
Most konkrétan kiről beszéltek?
2lkedem: olvass aláírást " na majd azt én szabályozom...". Nincs nőuralom Mondhattam volna azt is, hogy az ő kezében van az irányítás
"Tartsd magad távol azoktól, akik le akarják törni az ambíciódat! A "kis" emberek mindig ezt teszik, de a nagyok éreztetik veled, hogy te is naggyá válhatsz" - Mark Twain
-
frame>24
addikt
válasz fokukac #24848 üzenetére
Mi azon gondolkodtunk, mi lehetett az első mozzanat, ami kapcsán rájött, hogy Ő tkp. ilyenre képes?!
Véletlenül fordulatból fejbetalált valakit a mellével, akit aztán elvitt a mentő, vagy...2LkedM:
[ Szerkesztve ]
▏▎▍▋▊▉ "I would never go bungee jumping. A broken rubber brought me into this world, it sure as hell isn't gonna take me out."(DanielDFizzle) // LOAD "*",8,1
-
Killing
addikt
válasz bolondember #24794 üzenetére
Általánosságban.
Egyébként sértően ne célozz rám.
Miért nem szeretnél velem találkozni (ha kéne)?[ Szerkesztve ]
Meg mért pont most jönne ki a táp gyengesége, mind a két kari annyira nagy teljesítményű, h már bootkor pezsgőt bontanak a DÉMÁSZ-nál?-by finest
-
tildy
nagyúr
-
bolondember
MODERÁTOR
válasz Killing #24863 üzenetére
nem(csak) Rád céloztam sértően.
en bloc senkire.
Az az igazság amúgy, félre a tréfarépát, az idejárók fele ismeri személyesen egymást. Csak sajnos tegnap este már nem reaglátál, pedig jó ugratásnak indult...
ui.: NEM MONDTÁK MÉG, H SOHA, DE SOHA NE OLVASS VISSZA?!
Olyan nők ideálja vagyok, akiknek mindegy...
-
Móci
addikt
Úristen ekkora tőgyek... durva! Ezekkel nem találkoznék este.
Szerver téma: a cégnél, ahol dolgoztam volt anno egy újabb, milliós értékű szerver. Rokonom (nő, de nem rosszindulatból írom le, vagy hátrányos megkülönböztetés miatt!), mivel munkatársam is volt egyben átköltözött az irodámba főnöki utasításra. Mi volt az első dolga? Elegánsan kirúgni majdnem az össze kábelt a szerverből! Csak úgy fröccsent, engem meg levert a hideg veríték... de hálisten nem lett semmi baj.
"...In a struggle to be happy and free, swimming in a primitive sea..."
-
tiv61us
őstag
Mary es en
szeretem a klippet
http://www.sendspace.com/file/1hasuq"maradsz aki voltal, leszel aki vagy"
-
tiv61us
őstag
"maradsz aki voltal, leszel aki vagy"
-
tiv61us
őstag
most kinyirtam a topicot vagy a fel orszag tolt?
"maradsz aki voltal, leszel aki vagy"
-
nagyúr
jó nap volt ez. 10 percig nem figyeltem oda, és buktam egy valag pénzt a tőzsdén... nem nekem való sport ez.
Pleased to meet you - hope you guess my name
-
frame>24
addikt
válasz fokukac #24875 üzenetére
ezen most nem nagyon fogsz mulatni, de ez jutott eszembe
▏▎▍▋▊▉ "I would never go bungee jumping. A broken rubber brought me into this world, it sure as hell isn't gonna take me out."(DanielDFizzle) // LOAD "*",8,1
-
zolynet
veterán
elég is mára, hazadifundálok ... aztán megiszok tesómmal egy koktélt
-
pohár
félisten
Üdv emberek!
2 óra alvás után és egy zh után elég fittnek érzem magam a ma esti bulihoz...GB = gigabyte, Gb = gigabit, olyan nehéz ez? | %-kal, 2-t, 0-s, 0-ra, 0-hoz, 0-val, 0-n, 3-as, GB-tal, MHz-cel, 1-gyel, 2-vel, 3-mal, 4-gyel, 5-tel, 6-tal, 7-tel, 8-cal, 9-cel, 10-zel, 100-zal, 1000-rel |
-
68 köbméter fa hány mázsa?
A tudás az egyetlen érték, ami a használat során nem fogy el, hanem még gyarapszik is.
-
válasz Killing #24886 üzenetére
Orvul kitermelt télen-nyáron. Vagyis élő fa, feketén vágva. A barátnőm ledöbbent, amikor látta a tarra vágott Natura 2000-es, védett erdőt. Ami volt, nincs.
Kíváncsi vagyok, hogy a tolvajok miből fognak élni, ha mindent elloptak? Éhen halnak? Bárcsak így lenne! Megérdemelnék. Az éhhalál szívás. Méltó büntetése a tolvajoknak.[ Szerkesztve ]
A tudás az egyetlen érték, ami a használat során nem fogy el, hanem még gyarapszik is.
-
phanzetomox
őstag
Hali ! tök gáz máma elaluttam fizikán aztán a fizika tanár odahajolt hozzám és bele kiáltott a fülembe én meg majdnem lefejeltem ijjedtem szerencsére nem kaptam semmi beírást vagy ilyesmi
algeiba te meg visszajöttél?
[ Szerkesztve ]
-
RoyalFlush
őstag
válasz Algieba #24888 üzenetére
Nem egyedi eset sajnos
"Sajólád - Az elmúlt egy évtized alatt szó szerint széthordták a mintegy száznyolcvan hektárnyi területen fekvő tölgy és kőrisfák alkotta száz éves természet alkotta képződményt." A cikk (2007.12.19): "Füstbe ment" a sajóládi erdő
[ Szerkesztve ]
“Mankind invented the atomic bomb, but no mouse would ever construct a mousetrap.” Albert Einstein
-
Timocicu
senior tag
válasz venember83 #24890 üzenetére
ÉKE
„Kell, hogy valahol hiányozzak, hogy álmatlan éjt okozzak, hogy valaki, ha nincs is messze, felriadjon minden neszre, hogy én legyek az élete értelme.”
Aktív témák
- Terra PC,i5-4670,8GB DDR3,120GB SSD,Win 10 Pro,számla,garancia!
- Eladó 2 db HomePod 2 gen
- DELL LATITUDE 7390 8th generációs I7-es processzor
- Beszámítás! Acer Predator Z35 UW-QHD 4ms 120Hz monitor garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! ASUS ROG Ally X (2024) 1TB kézikonzol garanciával hibátlan állapotban
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest