Hirdetés
- Nagy chili topic. :)
- Asszociációs játék. :)
- Fűzzük össze a szavakat :)
- 5¼ floppy meghajtó izzítás 30 év pihi után
- Milyen mosógépet vegyek?
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- PLEX: multimédia az egész lakásban
- Szólánc.
- MárkaLánc
- MultiCooker avagy az elektromos kukta. Ötletek, tippek, tanácsok, receptek.
Aktív témák
-
-
pohár
félisten
válasz TexT-BoY #24503 üzenetére
Áááá annál nincs is jobb
Miért nem mész ki közéjük szaladgálni kicsit? (bocsi )
GB = gigabyte, Gb = gigabit, olyan nehéz ez? | %-kal, 2-t, 0-s, 0-ra, 0-hoz, 0-val, 0-n, 3-as, GB-tal, MHz-cel, 1-gyel, 2-vel, 3-mal, 4-gyel, 5-tel, 6-tal, 7-tel, 8-cal, 9-cel, 10-zel, 100-zal, 1000-rel |
-
BlacKSouL
addikt
Aláírás (nem kötelező megadni)
-
zolynet
veterán
-
rarri
senior tag
[ Szerkesztve ]
Vendégek vagyunk a Földön .S ha vendégségbe jöttünk, legyen ajándék az életünk.:-) / Gil /
-
rarri
senior tag
válasz venember83 #24510 üzenetére
Köszönöm.
Vendégek vagyunk a Földön .S ha vendégségbe jöttünk, legyen ajándék az életünk.:-) / Gil /
-
pohár
félisten
Kihalt a totyik?
Nah akkor beindítom
rarri... jó itókázást, és jó mulatozást estére!
[ Szerkesztve ]
GB = gigabyte, Gb = gigabit, olyan nehéz ez? | %-kal, 2-t, 0-s, 0-ra, 0-hoz, 0-val, 0-n, 3-as, GB-tal, MHz-cel, 1-gyel, 2-vel, 3-mal, 4-gyel, 5-tel, 6-tal, 7-tel, 8-cal, 9-cel, 10-zel, 100-zal, 1000-rel |
-
-
pohár
félisten
válasz Sipi16 #24516 üzenetére
Hát igen, de ha valaki feldob egy témát, akkor no problem, igaz én nem azt tettem, hogy pár hülye macskát, lehet rajtuk nyammogni
BE úgyis szereti az ilyen képeket
-
Winner_hun
titán
Haver mondja nem igazán jó a DVD írója, kéne valami.
Mutatom neki a hirdetést, kérdezi megbízható a tag? Mondom igen.
Aztán ezt írta:a SATA meg jó márka tudtommal
Képben van
Később ezt írja: nekem patám van
Mondtam szerintem körme de nem vitatkozok, lehet már patkója is van[ Szerkesztve ]
► "Kicsit olyan webcaritas" ◄ ヅ
-
-
Killing
addikt
válasz Winner_hun #24519 üzenetére
Uff...
Okítsd! Lenne mit tanulnia.Kovácsolt patája van?[ Szerkesztve ]
Meg mért pont most jönne ki a táp gyengesége, mind a két kari annyira nagy teljesítményű, h már bootkor pezsgőt bontanak a DÉMÁSZ-nál?-by finest
-
bolondember
MODERÁTOR
óemeffgé.
kivagyok, mint a liba.
négy óra alvás, nagy utazás, nézegetés, alkudozás, meglepés, örülés, cipekedés, utazás, vásárlás, rosszallás, most fórumozás.
mindezt 13 óra alatt.
jajj.
Olyan nők ideálja vagyok, akiknek mindegy...
-
Killing
addikt
válasz bolondember #24524 üzenetére
Hova utaztál?
Meg mért pont most jönne ki a táp gyengesége, mind a két kari annyira nagy teljesítményű, h már bootkor pezsgőt bontanak a DÉMÁSZ-nál?-by finest
-
venember83
nagyúr
-
Sipi16
őstag
válasz bolondember #24527 üzenetére
És mikor látjuk őket?
Aki használt autó vásárlásra adja a fejét, az kigletteli a karéj kenyerét szarral... - Xboxlive: GeriSWE - Vasárnap ne lopj, ne csalj, ne verj meg senkit, mert hat nap mindenre elegendő...
-
venember83
nagyúr
válasz bolondember #24527 üzenetére
Blogbejegyzést az autóról.
ng2: Dobj össze még magadnak 2-3 gépet, elfér.
[ Szerkesztve ]
-
ngabor2
nagyúr
voltam ma Zoli bátyámnál, kicsit pakoltunk, selejteztünk... aztán 3 doboz cucc nálam kötött ki. alaplapok, kábele, házak, egyéb alkatrészek. asszem nem fogok unatkozni...
vén: tervben van, de aztán beindul az eladási láz... remélhetőleg
[ Szerkesztve ]
-
pohár
félisten
válasz Killing #24522 üzenetére
Hát míg a hsz-t írtam volt pofája rarrinak elém írni és fellendítenie a topicot
ngabor... a macskás reagálásod kemény lett kicsit
Jó bogarászást![ Szerkesztve ]
-
bolondember
MODERÁTOR
válasz venember83 #24529 üzenetére
lesz.
tuti lesz...
de legkorábban holnap, most olyan vagyok, mint akit agyonvertek egy szívószállal, amibe higany volt töltve...
De nagyon nem semmi ahogy megy - ötödikben 50ről éppúgy megiramodik, mint harmadikban... Nagykanizsa-Balatonfenyves-Fonyód-Somogybabod-Budapest, köbö 7 liter. Pályán sokat mentünk, óra szerint 120-140.
Hely, mint állat, az első autó, amiben nem kell teljesen hátratolnom az ülést.. Még egy fokozat van...Persze a belső dizájn masszívan nyócvanasévek, a szellőzésen nem igazán ismertem ki magam, most se nagyon, de kívülről, hát, hat évesnél nem tűnik idősebbnek!
-
venember83
nagyúr
válasz bolondember #24533 üzenetére
Milyen motor pontosan?
szerk.: Gondolom, hogy valami dízel, fogyasztás láttán.
[ Szerkesztve ]
-
Winner_hun
titán
Milyen autót vettél?
Szellőzés: ha az ablakleeresztés neked bonyolult..ps: ez akár érvényteleníthető is
[ Szerkesztve ]
-
Winner_hun
titán
válasz venember83 #24534 üzenetére
Én is dízelt mondok, de nem a fogyasztás miatt hanem az 50-ről gyorsulás 3-asban vagy 5-ösben ugyan úgy miatt. Vagy turbós benzines
-
kételkedem
addikt
Használd örömmel!
"most olyan vagyok, mint akit agyonvertek egy szívószállal, amibe higany volt töltve..." erről is írhatnál egy blog bejegyzést, ilyet még úgysem láttamHa igazad van, megengedheted magadnak, hogy megőrizd a nyugalmadat! °°XLIII°° "Isten, áldd meg a magyart" Kölcsey 1823
-
bolondember
MODERÁTOR
válasz venember83 #24534 üzenetére
nem.
C20NE.
benzines.
@Motkány: mert én megszoktam, h tekerős, ilyen-olyan - ezen meg három csuszka, minden logika nélkül... nyócvanas évek ,mondom én..
@ll-kde-M: h egy klasszikust, Douglas Adams-et idézzem: "a pángalaktikus gégepukkasztó hatása olyan, mintha az ember agyát szétvernék egy lédús citromszelettel, melyet előtte egy vaskos aranytéglára rögzítettek"
[ Szerkesztve ]
-
Winner_hun
titán
-
venember83
nagyúr
válasz Winner_hun #24539 üzenetére
Omega.
-
Winner_hun
titán
válasz venember83 #24540 üzenetére
Átvert a gugli
Örihari sosebocsi[ Szerkesztve ]
-
venember83
nagyúr
válasz Winner_hun #24541 üzenetére
BE azt írta, hogy ez az első autó, amiben normálisan elfér úgy, hogy nem kell teljesen hátrarolni az ülést. Szerinted ez a Calibrára igaz lenne?
-
tildy
nagyúr
Képet
"Tartsd magad távol azoktól, akik le akarják törni az ambíciódat! A "kis" emberek mindig ezt teszik, de a nagyok éreztetik veled, hogy te is naggyá válhatsz" - Mark Twain
-
venember83
nagyúr
válasz Winner_hun #24536 üzenetére
Jaja, a mi szívódízel Granadánk is ugyanúgy gyorsult 50-ről sebességi fokozattól függetlenül (hátramenet és 1-es kivételével), leginkább sehogy. De ennek megvolt az oka, a nagynyomású pompa számtalanszor fel lett újítva, már cserére szorult volna, csak az új kb. háromszor annyiba került volna, mint amennyit a teljes autó ért.
-
Winner_hun
titán
-
tildy
nagyúr
Jahm , én meg eladtam a laptopom
Könnyes búcsút vettem tőle, dehát ez van. Cash egy ilyenbe megy bele: [link] És most irigykedek picit"Tartsd magad távol azoktól, akik le akarják törni az ambíciódat! A "kis" emberek mindig ezt teszik, de a nagyok éreztetik veled, hogy te is naggyá válhatsz" - Mark Twain
-
tildy
nagyúr
válasz kételkedem #24548 üzenetére
Az asztaliját is eladjuk. Csak kicsit kölcsön kell adnom neki a befolyt casht.
És irigykedek, mert 1.5szer jobb a grafikája , mint az én pi2530asomban.
125ezer forintért piszok jó vétel. Szerintem.Ha nem vettem volna meg a sajátom 3 hónapja.... Hát ez a gép nekem is szimpi. 250 gigás vinyó, 2 giga ram alapból, gef9300as kártya benne....Azt beszélik a PI sorozat egész jól sikerült. Én is elégedett vagyok a sajátommal.
Amúgy azért adtam el, mert nincs szükségem rá, nem tudok egyszerre két laptopot használniPisztillus: Már mondtam neki.Próbáltam rávenni, vegye meg az enyém olcsóbban, de úgy csillognak a szemei, és a válasz egy mosoly kíséretében egy határozott nem volt.
[ Szerkesztve ]
"Tartsd magad távol azoktól, akik le akarják törni az ambíciódat! A "kis" emberek mindig ezt teszik, de a nagyok éreztetik veled, hogy te is naggyá válhatsz" - Mark Twain
Aktív témák
- Eladó 2 db HomePod 2 gen
- DELL LATITUDE 7390 8th generációs I7-es processzor
- Beszámítás! Acer Predator Z35 UW-QHD 4ms 120Hz monitor garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! ASUS ROG Ally X (2024) 1TB kézikonzol garanciával hibátlan állapotban
- BESZÁMÍTÁS! Apple Watch Series 10 GPS + Cellular 46mm okosóra garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest