- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Gurulunk, WAZE?!
- Ndruu: Segíts kereshetővé tenni a PH-s arcképeket!
- sziku69: Szólánc.
- bitpork: Phautós tali a Balcsinál 2025 Augusztus 2 napján (szombat)
- Meggyi001: Nyilvános wc-k.....még mindig hiánypótló...
- Meggyi001: Anya, tudsz segíteni a matekban?....Nem érek rá kisfiam, majd segít a ChatGPT...
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
Aktív témák
-
Badman 4ever
őstag
válasz
Badman 4ever #16998 üzenetére
Enyém a 17 ezredik hsz
.
-
philoxenia
MODERÁTOR
válasz
venember83 #16997 üzenetére
.
-
Badman 4ever
őstag
4-re a 17ezertől, indul a hajrá....
-
Badman 4ever
őstag
válasz
venember83 #16986 üzenetére
Szőrnyű bűnöd javítandó átmész a legközelebbi pc boltba és veszel egy piros kártyát.
-
KrAt
veterán
Szépjóestét
Fáj a vállam.. Sose próbálj kis erőkarral erősől kereket cserélni
4et.. Amúgy hova lett a káromkodós topic?
-
adalbert1
veterán
válasz
philoxenia #16989 üzenetére
Hát lehet hogy a Kék Osztriga bárba is fel szokott lépni...
-
adalbert1
veterán
válasz
philoxenia #16985 üzenetére
Köszönik szépen, igazán hasznos fájdalomcsillapítás volt...
Viszont a youtube-os kommenteken megint lehaltam, úgy tűnik hogy páran nem tudnak túllépni Rob Halford szexuális beállítottságán... Mondjuk az tény, hogy igen kevés meleg metál énekes létezik... -
adalbert1
veterán
válasz
philoxenia #16985 üzenetére
Köszönik szépen, igazán hasznos fájdalomcsillapítás volt...
Viszont a youtube-os kommenteken megint lehaltam, úgy tűnik hogy páran nem tudnak túllépni Rob Halford szexuális beállítottságán... Mondjuk az tény, hogy igen kevés meleg metál énekes létezik... -
rendelkezik valaki esetleg olyan programmal, amivel le tudja mérni egy fényképre rajzolt háromszög szögét nekem?
remélem érthető a kérdés
-
venember83
nagyúr
Most tudatosult bennem, hogy teljes mértékben áttértem a sötét, vagyis a világoskék oldalra. Videokártyák terén is. Én bűnöm, én bűnöm, én szörnyű nagy bűnöm.
PS. Az egész városban nem kapni keveset fogyasztó 2 magos AMD procit, így megmérgelődtem.
-
adalbert1
veterán
válasz
BITBOYS #16980 üzenetére
Pont ezen agyalok, mert visszakértem a pénzt, ott az iponban meg hirtelen nem tudtam dönteni hogy mi legyen helyette, flash voyagert ezek után meg még 1-szer nem akartam.
Az a baj, hogy ami hasonló vagy nagyobb sebességű mind drágább, van ami majd a duplája...
Ilyen minivel van valakinek tapasztalata (ugyan ez is Corsair). Poénnak tűnik, viszont a csatlakozója aggodalomra ad okot + tesztet olvasva a 30 MB/sec megvan olvasásnál, viszont írásnál olyan 10 MB/sec körül van.
OCZ Rally 2 se tűnik rossznak, viszont az írás itt is csak olyan 10 MB/sec.Ez az árkategória felett meg kb. már dupla ennyiért vannak igazán gyors drive-ok, de annyit meg nem akarok rászánni...
-
Bubu79
addikt
válasz
philoxenia #16982 üzenetére
-
bnss
veterán
Szép estét, meg hasonlókat!
-
adalbert1
veterán
válasz
BITBOYS #16973 üzenetére
Hello!
A 8 Gigás Flash Voyager-em pont ma adta be a kulcsot, szóval jónak mondod...
A Kingston is tud elég gyorsat gyártani, csak nem az olcsó kategóriába.
Pont van 2 db 1 gigás Kingstone pendriveom, az egyik valami akkori über edition, nos az 18 MB/sec-cel olvas (több mint 2 éves) és 14 MB/sec-cel ír. A gagyi legolcsóbb edition olyan 2-3 MB/sec-cel ír, azt hogy mennyivel olvas majd kipróbálom mikor átment a 183 MB-os file amivel tesztelem.Bubu79 : nem gyenge párbeszéd, sőt az egyik beszélgetőpartner nem gyengén nincs otthon vagy az angolban, vagy a barkács márkákban...
Na meg fúrás-faragás-kopácsolás jutott nekik elég kb. egész augusztusban...
Zenéből meg eddig kb. az Iron Maidennel, a Metallicával, a Slayerrel és 2 Pac-kel ismerkedtek meg behatóbban. -
philoxenia
MODERÁTOR
válasz
bolondember #16971 üzenetére
-
adalbert1
veterán
Szép jónapot!
Kingston pedriveok sebességéről tud valaki valamit mondani? Amelyikek egy árkategóriába esnek közülük azokra mind csak standard sebességet írnak, ami valami elképesztően kevés lehet...
A szomszédok zenei ízlését éppen Vibrasphere-rel próbálom csiszolgatni.
-
fokukac
nagyúr
válasz
bolondember #16966 üzenetére
inkább sötét...
-
bolondember
MODERÁTOR
válasz
philoxenia #16965 üzenetére
ezt azért, mert fekete vagyok?!
-
philoxenia
MODERÁTOR
válasz
bolondember #16956 üzenetére
Olvasd el Magad...
-
Tim82
félisten
Figyelve a duplázásokat és az esti belassulásokat, van egy olyan érzésem, hogy még nem dübörög az új vas a PH! alatt...
-
tildy
nagyúr
válasz
philoxenia #16953 üzenetére
Nem...Látod lehet ez a baj.
viszont konyakmeggyet (marcipánost) hoztam. -
tildy
nagyúr
válasz
philoxenia #16953 üzenetére
Nem...Látod lehet ez a baj.
viszont konyakmeggyet (marcipánost) hoztam. -
bolondember
MODERÁTOR
válasz
philoxenia #16950 üzenetére
miért törölsz, mi rosszat írtam?!
-
tildy
nagyúr
Munkahelyen nem jutott eszébe senkinek a névnapom, pedig máskor nagy dínomdánom szokott lenni.....
-
Bubu79
addikt
válasz
philoxenia #16950 üzenetére
Háddevau - ezeknek három különböző neve van - akkor miért 3 LED-est írt a jóember
Mod: Az király
-
Bubu79
addikt
Az valami extra, hogy egy Xbox 360 3 LED-es? Miről maradtam le?
-
Bubu79
addikt
válasz
venember83 #16938 üzenetére
Dobj be egy ilyet
Nekattincsálrámerjútúb...
-
Algieba
őstag
Menten elhúzok a francba a legközelebbi busszal. Az anyám az idegeimre megy unalmában. Befűtöttem, vágtam fát, amit feltettem a kazánra, hogy kéz közelben legyen. Erre jogot érez rá, hogy le lusta disznózon. Közben haladnom kell a munkámmal, a tanulással, de nem, én egy lusta disznó vagyok...
Ilyenkor finoman fogalmazva is, robban az elmém.Közben tegnap "kiosztottak" az osztálytársaim, hogy egy harcias hörcsög vagyok, aki a kapanyélen is felmászik, és ritka típus vagyok az ember- és világközpontú gondolkodásmódommal.
Csak az anyám szerint vagyok egy élhetetlen idióta. Kösz, muter! Sosem fogom elfelejteni pozitív életszemléletedet!
-
válasz
És azt is hozzá kell tenni, hogy ott meleg is van, ami nagyban csökkenti az agykapacitás mértékét (teli has a melegben kombó az betesz, mint az álommanó).
-
zolynet
veterán
válasz
együttérzek, egy nagyobb adag borsőfőzelék + 3 sült debreceni csúszott le, meg az a 2-3pohár ásványvíz ... agyi vegetáció
mindenki egészségére aki ebéd után van,
aki nem annak meg jóétvágyat -
venember83
nagyúr
Már tudom, hogy az olaszoknál miért több órás az ebédszünet. Benyomtam egy pizzát, rá pár pohárnyi vizet és az agyam nem hajlandó működni, amely része pedig igen, az is folyton csak az alvás fontosságára hívja fel a figyelmem.
-
NoLF
veterán
válasz
bolondember #16935 üzenetére
múltkor láttam valakit, aki rafin állt...
-
kételkedem
addikt
válasz
venember83 #16934 üzenetére
hm igaz
bolondember Te rafi vagy! Persze attól még rafkós is lehetsz!
-
bolondember
MODERÁTOR
válasz
kételkedem #16931 üzenetére
nono, a rafkós az ÉN vagyok....
-
venember83
nagyúr
válasz
kételkedem #16928 üzenetére
Van. De nem most.
-
Bubu79
addikt
válasz
kételkedem #16931 üzenetére
Mondd ki!!
Egy sumák deg vagyok!
zolynet: Persze, de annak holnap lesz két egész hónapja
-
Bubu79
addikt
válasz
kételkedem #16928 üzenetére
Nincsen
De olyan szépen mondta, muszály volt megköszönnöm
-
NoLF
veterán
hú, anyumnak is névnapja van, ha tildynek is...
minden Ildikó legyen boldog!
-
Algieba
őstag
Szép jó napot mindenkinek!
Hajnalban pocsék idő volt. Erős szél fújt és havas eső zuhogott.
Jelenleg felhő átvonulásos féltavaszi idő van. Előbb-utóbb csak megjön az igazi tavasz. A krókuszok már nyílnak.
Most pedig megyek a kazánszobába és begyújtok. Ittam kávét. Kezdek pörögni tőle.
Nekem jó kedvem van. Annyi éven át volt sz..., hogy ráuntam és váltottam. A személyiség meglepően képlékeny matéria. Tök jól lehet vele szórakozni.Aki depis, annak is racionális oka van, ami megfejthető és az ember elé kipakolható. Egyszerűen nagyszerű biomechanikus szerkezet az ember.
Sáliláb.
Elnézve az elhagyott testrészeimet, amikkel már nincs kapcsolatom: levágott köröm, kihullott haj stb. Arra gondolok, hogy az egész test halála, így az agyvelő pusztulása után, tényleg semmi gondom nem lesz. Hiszen már a kisebb darabjaimmal sincs kapcsolatom, nem érzékelem őket. Ha pedig az agyam elszállt, mindennek vége.
Tehát, a halál nem is olyan gáz. -
Tim82
félisten
Boldog születésnapot!...
... ja, ez nem az.
-
zolynet
veterán
Ildiknek
-
bnss
veterán
Szép napot és jó étvágyat!
-
Füled érjen bokáig Tildy
Jó étvágyat kívánok (ennivalót mindenki szerezzen, azt nem kínálok
)
-
philoxenia
MODERÁTOR
-
tildy
nagyúr
válasz
kételkedem #16916 üzenetére
-
zolynet
veterán
-
Bubu79
addikt
válasz
philoxenia #16913 üzenetére
Hát nem úgy van, hogy jóban-rosszban?
-
Bubu79
addikt
válasz
philoxenia #16911 üzenetére
Nemcsak a keze - de többet nem mondhatok, megígértem
Mod.: Csak meglehetősen ritkán hordok magamnál elektronmikroszkópot - nem vizslattam még - de hát miért ne dobhatnánk össze mindent, amink csak van?
-
kételkedem
addikt
válasz
philoxenia #16899 üzenetére
Jó érzés tudni, hogy számos élőlénynek nyújthatok menedéket
-
tildy
nagyúr
Napsütéses jó reggelt.
Sok a meló, úgyhogy már itt sem vagyok. -
Bubu79
addikt
válasz
philoxenia #16903 üzenetére
Ha már Cindy kefélgeti az én bundámat, én is kénytelen leszek az övét
-
Bubu79
addikt
válasz
philoxenia #16899 üzenetére
Lehet, hogy megyek még egy kört a zuhany alatt, viszketni kezdtem
Itt is süt! Gyó reggeltet
-
bolondember
MODERÁTOR
válasz
zolynet #16897 üzenetére
inkább megkepetésekben.
na jó, gólok is jöhetnek...
jóbarátnak meglepi buli tervezés in progress - szombaton volt 31, és ha minden igaz, SEMMIT nem sejt..
tortát kell beszereznünk, hely lefoglalva, barátok meghívva - és most, h mondod, még BL meccset is tudunk közben nézni!
Aktív témák
- Telefon felváráslás!! Xiaomi 13T, Xiaomi 13T Pro, Xiaomi 14T, Xiaomi 14T Pro
- Xiaomi Redmi 14 C 128GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- Új MSI Katana 15 Gamer FHD IPS 144Hz i7-13620H 10mag 16GB 512GB Nvidia RTX 4060 8GB Win11 Garancia
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T450 - i5-5GEN I 16GB I 256SSD I 14" HD+ I Cam I W10 I Garancia!
- Telefon felvásárlás!! iPhone 13 Mini/iPhone 13/iPhone 13 Pro/iPhone 13 Pro Max