Hirdetés
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- ricsi99: 6. Genes alaplap tündöklése kontra MS/Zintel korlátozásai
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- Gurulunk, WAZE?!
- Graphics: Telefonvásárlási kálváriám....avagy clickbait cím: Horror a hardveraprón
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- bambano: Bambanő háza tája
Aktív témák
-
jó ez az nbh-s ötlet...

csak a hanggal van probléma, a hálózaton rajtamarad, megy a net, az sms, a hívás is kimegy, csak bezavar egy kattogó-szaggató hang, amitől nem hallok semmit, meg engem se hallanak....
elvittem már egy "szervízbe" (egy ismerős ajánlotta, hogy rendesek), ott ovlt majdnem egy hétig, de nem tudtak vele mit kezdeni.
Utánajártam, nincs is hivatalos szervíz magyarországon. a t-mobilnál is inkább cserélik, mint javítják, de erre meg ugye semmi gari, mert küldföldi.most az a projekt lesz, hogy megpróbáljuk frissíteni a szoftvert, aztán vagy lesz valami, vagy nem.
amúgy pedig annyiban jobb, hogy mindent be lehet rajta állítani, és szerintem logikusabb a menürendszere, mint pl. a nokia e71-nek, amiben egyszerűen elvesztem... és a kijelzője pedig gyönyörű, 480 pixel széles.
Aktív témák
Hirdetés
- Hosszú premier előzetest kapott az Arknights: Endfield
- Revolut
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Azonnali VGA-s kérdések órája
- Diablo IV
- Windows 10
- Filmvilág
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Jelentősen meglazítja a gyeplőt a Windows 11 frissítéseknél a Microsoft
- További aktív témák...
- Apple iPhone 16 Plus 128GB Ultramarine használt, karcmentes 96% akku (266 ciklus) 6 hónap gar
- iPhone 11 64GB 100% (3hónap Garancia)- AKCIÓ
- LG UltraGear 32GS85QX-B IPS Monitor! 2560x1440 / 180Hz / 1ms / G-Sync / FreeSync
- Bomba ár! Asus ZenBook UX433 - i7-10G I 16GB I 512SSD I 14" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- Baofeng UV-5R Mini kézi amatőr rádió
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest