Hirdetés
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Kalandor: „Ha engedtem volna a lelkiismeretemnek, az üzlet kevésbé lett volna jövedelmező”
- GoodSpeed: Pillangóhatás: F billentyű meghibásodása -új gamer számítógépasztal
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- mefistofeles: A furcsa hobbi.....
- Mr Dini: Mindent a StreamSharkról!
- Cseppino: Windows 11 25H2 frissítés – Újdonságok, AI-funkciók és rejtett beállítások.
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Szólánc.
-
LOGOUT
OLED Televíziók - témaösszefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
wiggen123
senior tag
válasz
Celtis #91942 üzenetére
Én csak fisher dübelt veszek ilyen célra. Finoman fogalmaztál, szerintem konkrétan szar ami a Hama tartóhoz jár. Minden falazat típushoz megvan milyen kell bele. Nekem lyukacsos klímatéglába kellett, inkább vettem bele 10x80 mm fishert bazi nagy csavarral. 4 db 1800 Ft volt a fisher szaküzletben. Ennyit megér a nyugalmam, mert ez biztos nem fog kijönni a falból... Ha nem értesz hozzá elmondod mire kell, meg milyen falba teszed és biztos segítenek a legtöbb helyen.
Új hozzászólás Aktív témák
- Windows 11
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Sony MILC fényképezőgépcsalád
- Rendszergazda topic
- Megérkeztek a Xiaomi 15T sorozatának telefonjai Magyarországra
- Lakáshitel, lakásvásárlás
- Bemutatkozott a Motorola vékonymobilja
- Milyen videókártyát?
- Lexus, Toyota topik
- További aktív témák...
- Garmin fenix 2
- Kaspersky, BitDefender, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! I5 12400F / RTX 3060Ti / 32GB DDR4 / 512 M.2 SSD
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! R5 5600 / RX 6700XT 12GB / 16GB DDR4 / 500GB SSD
- Eladó szép állapotú Samsung S10+ 8/128GB / 12 hó jótállás
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest