Hirdetés
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- D@reeo: Pi-hole és a Telekom Sagemcom F@st 5670 DNS beállítása
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- bb0t: Ikea PAX gardrób és a pokol logisztikája
- GoodSpeed: A RAM-válság és annak lehetséges hatásai
-
LOGOUT
OLED Televíziók - témaösszefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
Matt89
junior tag
válasz
IstvanP1992
üzenetére
Csak 1 kérdés, hogy miért nem a hdmi-t használod?
Lehet én maradtam le valamiről, de nekem eddig az volt az infóm, meg több audio-s helyen azt szajkózták, hogy jobban járok vele, mint az optikaival.
Nekem is JBL bar5.1 volt (igaz régebbi led tv-vel), de nekem érezhetően jobb volt minden hdmi-vel és még a hangerőt is tudtam állítani
-
blakey
titán
válasz
IstvanP1992
üzenetére
Szól önmagában is, csak a menü beállításaiban érdemes megnézni.
#83900 dgyuri0123
2x volt alaphelyzetbe állítás, nálam mindkétszer TV-hangszóró + optikai volt érvényes. -
blakey
titán
válasz
IstvanP1992
üzenetére
Hm, az nem jó. Be volt ragadva, szoros volt vagy hogyan sikerült letörni? Az egy egyszerű "ajtó", tehát ha behelyezed a kábelt, akkor az szépen "felnyílik".
A hang beállításait nézd át, hogy optikai csatlakozás esetére nálam mi érvényes. Elvileg alapból TV-hangszóró + optikai kimenet az érvényes beállítás, semmit nem állítottam. -
dgyuri0123
nagyúr
válasz
IstvanP1992
üzenetére
Nincs a tévének semmi baja.
Az a kis ajtó csak porvédő. Ha letört, attól még működni fog. Emiatt ne is szólj, mert ez user error, nem garis hiba.
A hangmenüben kell beállítonod, hogy az optikai kimenet és hangszóró együtt szóljon. Ha nem így teszel, az optikai kimet néma lesz. -
blakey
titán
válasz
IstvanP1992
üzenetére
A kis szürke "ajtóra" gondolsz? Kiesett vagy bent ragadt? Cseréltetném, én is használom az optikai kimenetet, nincs vele gondom.
Új hozzászólás Aktív témák
- Intel Core i7-5xxx "Haswell-E/EP" és i7-6xxx "Broadwell-E/EP" (LGA2011-v3)
- Samsung Galaxy A55 - új év, régi stratégia
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Okos Otthon / Smart Home
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Porszívók - akkus és klasszikus vezetékes
- Spórolós topik
- Konzol Screenshot
- 5 kilowattos GPU-k előtt nyitná meg az utat az Intel
- sziku69: Szólánc.
- További aktív témák...
- ÚJ Lenovo ThinkPad X13 Gen 5 - 13.3" WUXGA IPS - Ultra 5 135U - 16GB - 512GB - Win11 - 2,5 év gari
- Gamer PC- Számítógép! Csere-Beszámítás! R5 5500 / RX 6700XT 12GB / 16GB DDR4 / 1TB Nvme SSD
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R5 5600G 16GB DDR4 512GB SSD RX 6600XT 8GB GameMax Aero Mini ECO 650W
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Pro 128GB Sierra Blue -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3965, 100% Akkumulátor
- BESZÁMÍTÁS! MSI B550M R7 5700X 32GB DDR4 1TB SSD RTX 4070 12GB ZALMAN M4 A-Data 750W
Állásajánlatok
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi

Vhiktor