- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- <Lacy85>: Időmilliomosok előnyben - Játékfejlesztés #1
- lezso6: Miért is jó, ha dohányzol?! Megéri rászokni!
- petipetya: Nagy chili topic. :)
- gban: Mentett Pentium 1 alaplapok
- sellerbuyer: Milyen laptopot vegyek? Segítek: semmilyet!
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
-
LOGOUT
OLED Televíziók - témaösszefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
SafE84 #112982 üzenetére
Attól függ honnan nézed, hogy negatív vagy rosszabb.
Ha egymás mellé rakod a konzolt az alkalmazással akkor lénységes a különbség ez szemmel látható.
De felesleges összehasonlítani mert a konzol kb. 500Eur az alkalmazás meg ingyenes csak egy kontroller kell.
Az meg, hogy ki mit mond rá, hogy ez teljesen jó vagy teljesen sz.r az full relatív én pld konzol mellett eszembe sem jutna használni, főleg egy oled tv-n, de kisebb kijelzőkön simán élném. -
válasz
SafE84 #112978 üzenetére
1gb net vagyis ez nem nem probléma, a válaszom pedig arra irányult ha visszaolvasol, hogy a kolléga említette, hogy nem tudja konzolhoz képest milyen a minőség mert nincs neki ezért írtam, hogy ahhoz képest rosszabb a kép és az irányítás, ehhez nem kell az általad említett “fps huszárkodás vagy pixelszámlálás” mert nyilvánvaló a különbség.
Nem mondom, hogy rossz mert applikációhoz és cloud-hoz képest teljesen jól megy és akinek ez elég az jól el lesz vele. -
ρσгτσ
addikt
válasz
SafE84 #109111 üzenetére
Az eMAG -on többször is volt 300 alatt. Tavaly januárban is 280 körül ment a 2 termék vásárlásos akcióban. Csak be kellett rakni mellé valami olcsó cuccot, mondjuk egy kábelt.
Ilyen akciókat érdemes figyelni.
Szerk.:
Itt az egyik akciós ár.
Ez volt tavaly januárban. -
alaves
addikt
válasz
SafE84 #101697 üzenetére
A DLNA automatikus, nem kell bekapcsolni. Egy wifi hálón (5GHz) lévő média szervert (NAS-t, vagy a notebook-on lévőt is, pl. serviio) érzékeli és a bemenetek választásánál megjelenik, onnan pedig már a TV gyári média lejátszója a HDR10-et mkv-ból lejátssza. A DV mp4, ts fájlokból megy (tsMuxeR_3.01_beta: mkv to ts). Vagy plex, illetve a mod Kodi-val amelyet írtál.
-
Gabor970
addikt
válasz
SafE84 #100133 üzenetére
én két éve az androidos rendszere miatt választottam a Philips 65oled806-ost és nem az LG C2-esét. Nekem nagyon bejött ennek a rendszernek a "szabadsága" nem vagyok elégedetlen a 806-os minőségével, de elhiszem, ha azt mondják az okosabbak, hogy a C2 esetleg jobbat nyújtana ezen a téren.
Új hozzászólás Aktív témák
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Xbox Series X|S
- Mikrotik routerek
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Motorola Edge 30 Ultra - a 200 megapixeles kérdés
- Motorola Moto G84 - színes egyéniség
- Merevlemezek megbízhatósága, élettartama
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- További aktív témák...
- OPCIONÁLIS: 2 részletben is elviheted Razer Naga V2 Pro Gamer egér (RZ01-0440100)
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! ASUS H510M i9 10900KF 32GB DDR4 512GB SSD RTX 3080 10GB RAMPAGE Shiva A-Data 750W
- BESZÁMÍTÁS! Intel Core i9 14900KF 24 mag 32 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 9 5900X 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest