Hirdetés
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- bambano: Bambanő háza tája
- sziku69: Szólánc.
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- Graphics: Telefonvásárlási kálváriám....avagy clickbait cím: Horror a hardveraprón
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- Navaren: Resident Evil Requiem szösszenet
-
LOGOUT
OLED Televíziók - témaösszefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
belan
addikt
válasz
Szabi2121
üzenetére
Egyik se volt az! 55c9-be is csak azért volt kijelző meg panel csere mert figyelmetlen voltam és lg szervizes se tudta pontosan mia hiba csak egy beállítás kellet ki kapcsolni! Életem első szervizes élete volt amióta oled tv használok! Talán amikor vettem a ec930v ott volt valami csere benne tulaj nem mondta el akitől vettem csak lg gari papíron láttam a szervizelve volt!
-
daneel_hu
addikt
válasz
Szabi2121
üzenetére
Mi a pontos kérdés? Mit szeretnél nas-ról használni?
Feltételezem valami médiaszerverféleséget.
Eddig bármit megosztottam a hálózaton, a tévé látta. (65E8PLA)
Látta a laptopon megosztott mappákat (win 10), látta a routeren megosztott pendrive-ot (asus rt-ac88u) és látta a MacPro-s mediabeállítást (macOS 10.14.6 + serviio)A probléma inkább ott van, hogy amennyiben dróton van a tévé, akkor csak 100 Mbit-en fog kommunikálni, tehát HDR-tartalmak akadozni fognak. Kénytelen vagy 5Ghz-es WiFi-n megoldani a dolgot. (a tévé a szűk keresztmetszet, pontosabban a hálókártyája).
Tehát vagy HDMI-n filmezel vagy amennyiben hálózol akkor 5 Ghz-es WiFi)
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- SZÁLCSISZOLT FÉM HATÁSÚ Dell Latitude 5420 14" Touchscreen i5-1135G7 16GB 512GB 1 év gar, LTE OPCIÓ
- Eladó jogtiszta, Windows 11/10, Office 2019/2021/2024, Fizikai és Digitális licencek, Számlával.
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RTX 5070Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 128GB Starlight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4404
- BESZÁMÍTÁS! Samsung Galaxy Tab S9 128GB Wifi tablet garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
És 5 év gold gari van vagy 3 év, ha 3 év ketyeg a 2 év gyári garival együtt!

Vhiktor