Hirdetés
- sziku69: Szólánc.
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Graphics: Telefonvásárlási kálváriám....avagy clickbait cím: Horror a hardveraprón
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- Navaren: Resident Evil Requiem szösszenet
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: MárkaLánc
- MasterDeeJay: ASRock B250M Pro4 coffeetime mod! (DDR4)
-
LOGOUT
OLED Televíziók - témaösszefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
Vhiktor
Topikgazda
válasz
123xyz
üzenetére
Abban nem lehet tanácsot adni, hogy mit állítson ami neki tetszeni fog. Nem tudjuk mi tetszik neki, nem tudjuk mi a plazmad kép, jo a plazmad mozgást tudjuk. En azt tudom milyen a klaibralt kép, ahhoz tudok tanácsot adni. A többit magának kell kitalalnia, mert senki nem fogja tudni mit akar.
-
Vhiktor
Topikgazda
válasz
123xyz
üzenetére
Camcoder kft volt aki visszajelzett, ők intézik. Semmi extrát nem tettem, megirtam amit bárki más is írt volna, csatoltam a képeket. Pluszban csak annyit irtam, hogy mivel foglalkozom. Ennyi.
Szóval semmi extra. Néha egy szalember személye elég ahhoz hogy kicsit komolyabban foglalkozzanak vele, ugyanis ha leraznak akkor megy YouTubera a video a hibáról (eddig ezzel nem kellett énem, söt meg sme kellett említenem).
A legnagyobb siker eddig az volt, hogy degradálódott sony 590 projektort sikerült gariba cseréltetni egy xw5000-re. Itt is próbálták lerázni a tulajt és magát a hiba tényét meghazudtolni (hogy iylen nem is léátezik, illetve ők nem adják meg a kontraszt értéket, így arra nem lehet hivatkozni
), aztán mikor be lett nekik lengetve, hogy nyugodtan küldjék vissza optika blokk cserével, ami tudom hogy nem odlja meg a problémát, ki fogjuk mérni azonnal hitelesített referencia műszerrel, na erre inkább rögötn adtak egy új projektort. Sajnos az egyszeri vásárlóval nem mindig jó fejek, gondolom ki van adva, hogy ahol csak lehet menjen a spórolás, és ez minden márkára igaz. -
-
apszi
őstag
-
válasz
123xyz
üzenetére
Nagyon szépen fogalmaztál és nem volt benne semmi személyeskedés.
Bárcsak mindenki ilyen hozzáállással válaszolna és lehetne egy kulturált topik.
Vhiktor is teljesen illedelmes mindenkivel és ő sem az a tapsikálos fajta ,ráadást időt és energiát rak a rengetek TV tesztekbe ezért nagyon becsülendő.A kiemelt hozzászólásaimat amiket beszúrtál mindig tartom ,lehet egy picit “durván” fogalmazom de semmit nem változott a véleményem ezen a részen.
A fanboy ság helyett inkább jószándékkal akartam segíteni mások választásait ,hogy melyik oled legyen ,szerettem volna ,hogy minimum olyan elégedettek legyenek a vásárolt termékkel amilyen én és még a többi Sony felhasználó.
Valóban számomra kiemelkedőek TV gyártásban napjainkban is és ehhez az elégedetséghez még csak nem is a legdrágább terméküket kellett választanom (ezért nagyon becsülöm őket).
Vannak itt felhasználók akikben viszont érzek némi tüskét és messze nincs a stílusukkal sem minden rendben ,ezért reagáltam rájuk viszonozva ugyanúgy.
Nem csak én vagyok ebben a történetben a hibás ,az emberből simán kihozzák az állatot.
Ertem én ,hogy az árábol simán lehet kapni ugyanolyan jó TV t és még marad egy kis pénz a hétvégére.
Közben meg próbálom tudatni a többiekkel ,hogy a Sony saját cpu ja más mint a többi és minőségibb alkatrészeket használnak házon belül ,felhasználják pl. az LG panel t és kijavítják /tökéletesítik a saját elektronikájukkal.Csalódtam már LG és Samsung oled tv ben pedig nem is a legolcsóbbat választottam tőlük ,erre meg vettem egy alsópolcos Sony t és az elvárásaimat is felülmúlta.
Bocsánat ha esetleg vlkit megbántottam vagy sértettem más márka fikázásával ,fogalmazhattam volna finomabban is.

-
-
dropi
senior tag
válasz
123xyz
üzenetére
Van védelem, amit látsz az egy gyors pixelkarbantartás, 4 óránként kikapcsoláskor megcsinálja, amit a menüből tudtok indítani, az is be van ütemezve, ezekkel nem kell foglalkozni, mindent megcsinál maga a tévé, amikor kell. Nálam 100-as oleden megy mindig a tévé napi 12-14 órát, semmi baja.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- 8 millió felett jár a Clair Obscur: Expedition 33, egy év alatt ért a csúcsra
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Projektor topic
- The Division 2 (PC, XO, PS4)
- Egyre inkább szoftverrel segítene a Core CPU-k teljesítményén az Intel
- Apple MacBook
- AliExpress tapasztalatok
- Gyúrósok ide!
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Májusban már megérkezhet a Xiaomi 17T
- További aktív témák...
- LG 77B4 - 77" OLED - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox Ready
- 3D 4K Oled Dolby Vision (LGOLED C6EP/LGOLED E6P/LG OLEDG6P)
- LG G4 65" OLED TV - 144Hz, fóliás, garanciális, gyári dobozában 4 év garancia
- LG 55B5 - 55" OLED - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox Ready
- LG 65C5 - 55" OLED evo - 4K 144Hz - 0.1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync - HDMI 2.1 - A9 Gen8 CPU
- Akció!!! Lenovo ThinkPad T14 Gen1 Ryzen5 4650U Refurbished - Garancia
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 12400F 16/32/64GB RAM RX 9060 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! MSI B550M R7 5700X 32GB DDR4 1TB SSD RTX 4070 12GB Lian Li Vector V100R FSP 650W
- Lenovo ThinkPad T440,14",HD,i5-4300U,8GB RAM,256GB SSD,WIN11
- LicencAruhaz.hu OLCSÓ, LEGÁLIS SZOFTVEREK AZONNAL - Windows - Office - Win Server - ÖRÖK GARANCIÁVAL
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

), aztán mikor be lett nekik lengetve, hogy nyugodtan küldjék vissza optika blokk cserével, ami tudom hogy nem odlja meg a problémát, ki fogjuk mérni azonnal hitelesített referencia műszerrel, na erre inkább rögötn adtak egy új projektort. Sajnos az egyszeri vásárlóval nem mindig jó fejek, gondolom ki van adva, hogy ahol csak lehet menjen a spórolás, és ez minden márkára igaz.

Vhiktor