Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- sh4d0w: Kalózkodás. Kalózkodás?
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Mr Dini: Mindent a StreamSharkról!
- btz: Internet fejlesztés országosan!
-
LOGOUT
OLED Televíziók - témaösszefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
Vhiktor
Topikgazda
Hát első körben a phs beállításokat felejtsd el, inkább rtingsel próbálkozz. Más icc profilját ne használd, lehet az okozza a gondokat.Nézd meg ezután a képet, hogy jó-e, lehet minden problémád megszűnik.
Illetve jó lenne képekkel tisztázni, hogy mi az amit látsz és ami nem tetszik.Pl rtings mérései alapján a gyári gamma görbét megnézve siman okozhat sávosodást 70-100% között.
De akár nézd meg teljesen gyári beállításokkal is, lehet semmi gond nem lesz úgy.
-
Vhiktor
Topikgazda
Ha színhelyes képet szeretnél, akkor minden tvt és projektor kalibralni kell, semmilyen technológia nem kivétel ez alól.
Attól, hogy nemoled nem színhelyesebb a képe mint bármelyik más technológiának, semmi köze hozzá.Az hogy nem muszály kalibrálni az igaz mindenre (nem mindenkinek szempont a színhelyes megjelenítés, anélkül is lehet élvezni a képet), sőt van akinek a sport mód tetszik, ebben az esetben egyenesen tilos kalibrálni

-
Poszterizáció.[link]
Szerintem erre gondolsz.
Sajnos előfordul . Minél jobb minőségre állítsd a kimenetet,és jobb minőségű anyagok segíthetnek , esetleges kalibráció is, nekem a Philipsnél a kalibráció óta nincs ilyen problémám, de ez nem biztos, hogy attól lett, lehet szoftveresen frissítettek, nem tudom.
Az Nvidia vezélőpultnál a "felbontás" menüpontnál próbáld meg ezt :
- Nvidia színbeállítások alkalmazása
- Asztal színmélysége legnagyobb (32 bit)
- Kimeneti színmélység : 10 bpc
- kimeneti dinamika tartomány : teljes
- Szín : RGB -
sfefe
addikt
Meg a csaj arca is nehéz sötét helyen ha ráment a fény olyan rajzfilm szerű volt...néha...
Leszedtem 2160p-ben itt annyira már nem látszódtak ezek de a falon a fény meg kicsit kásásnak tűnt a csaj mögött pl..Ja amúgy a Disney -n néztem oldalon be lépve és ott indítva. Nem tudom az milyen felbontás lenne...
-
Celtis
veterán
- Van 3 napon belüli csere meghibásodás esetén. A bolt ad új készüléket.
- Van a 14 napon belüli elállás, ha a készülék nem tetszik. Ugyan megteheted, de szerintem nem korrekt 14 napos elállással hibás terméket visszaküldeni. Ha viszont elállsz, akkor utána egy új terméket az aktuális áron tudsz megvásárolni, bukod a kedvezményt.
- És végül van a garanciális javítás. A szervizben bejelented, hogy van egy folt a kijelzőn és ők kijavítják. Ezzel nem is kell annyira kapkodnod, várhats pár hetet, hátha elműlik magától. -
sfefe
addikt
Most is lement ez az image cleaning de előbb is mikor már vége volt ( nem villogott a dísz fény a monitoron) hiába nyomok billentyűzetet gombot vagy egeret nem jön be a kép...
Előbb is újraindítás vllt után volt kép..
Most várok még de eltelt vagy 20 perc...(Alul a monitor gombját is hiába nyomom..)
-
TJ2
csendes tag
De még ezután se biztos, hogy menni fog:
You can reach the monitor's max refresh rate over any connection, but your graphics card needs to support Display Stream Compression (DSC) for 10-bit signals over DisplayPort
(Rtings)
Az se árt, ha a kábel megfelelő DP1.4 HBR3 , DP8K, stb. -
alaves
addikt
Amit ImpersonatoR fórumtárs is írt és még esetleg:
1 . LG ULTRAGEAR+ driver
2. Visszább kell venni az nvidia vezérlőpulton a kimeneti színformátumot 4:4:4 -re esetleg (a dinamikatartomány ugyan korlátozott lesz), mert a GTX1060 nem gondolnám hogy bír többet 10-12 bpc-vel, de lehet hogy a frekit és a felbontást is. Valahol kompromisszum lesz, de egy RTX3050-es már elég kedvező áron van. -
Nekem a ROG Swift OLED PG27AQDM van és engedi 10 bitre állítani.
Windows 11 et használsz? Ha igen kapcsold be a HDR használatát windowsból akkor át kell ugorjon 10 bitre (próbát megér)
Esetleg vedd vissza 120 hz re nézd meg akkor engedi e ?
Az 1440p 240 hz 12 bit elég vadnak hangzik nekem elsőre.
Új hozzászólás Aktív témák
- Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Battlefield 6
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Milyen routert?
- WoW avagy World of Warcraft -=MMORPG=-
- Androidos fejegységek
- Víz- gáz- és fűtésszerelés
- Autós topik
- BestBuy topik
- További aktív témák...
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro Max 128GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3552,100% Akkumulátor
- Bontatlan Lenovo T14S WUXGA Touch Ryzen5 Pro 7540U 16GB 256GB Radeon 740M Win11 Pro 3év Garancia
- Apple iPhone 12 Pro 128 GB Pacific Blue 1 év Garancia Beszámítás Házhozszállítás
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad L13 G3 - i5-1245U I 16GB I 256SSD I 13,3" FHD Touch I NBD Gari!
- MacBook felvásárlás!! MacBook, MacBook Air, MacBook Pro
Állásajánlatok
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest

Vhiktor