Hirdetés
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Ismerkedés a Zyxel NSA325 v2-vel
- potyautas: Vágyak
- Gurulunk, WAZE?!
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
-
LOGOUT
OLED Televíziók - témaösszefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
zozika84
őstag
válasz
brucezly #44434 üzenetére
Nem is az, hogy szarabb, csak valahogy az elején olyan darabosnak hatott. De mára megszoktam. Mondjuk a 30 fps jatékok azóta nem a barátaim
Ha filmezésre kell, akkor a képjavítókkal valamennyire orvosolható a dolog. Én megszoktam, lehet másnak ez nehezebben fog menni. Egy üzletben próbáld ki, hogy kikapcsolod a deblur;dejudder-t, és nézd meg mi változik és neked az mennyire jön be
-
snpetit
aktív tag
válasz
brucezly #44434 üzenetére
Belső lejátszó valahogy darabosabb mint az olcsó S905X2 alapon menő Corelelec dobozzal hajtva. Én előtte is arról néztem így nincs semmi változás LG plazmához képest. Max annyi, hogy svenkelésnél nem mossa el a képet amit a plazma igen, de az lehet LG sajátosság volt és ez engem pont zavart.
Új hozzászólás Aktív témák
- iKing.Hu - Xiaomi 14T Blue Gyors, stílusos és megbízható 12/256 GB Használt, karcmentes,Gari
- Extra olcsó! HP 230 Vezetéknélküli USB-s Billentyűzet
- HP 14 Pavilion FHD IPS i5-1135G7 4.2Ghz 16GB RAM 512GB SSD Intel Iris XE Graphics Win11 Garancia
- Bomba ár! HP Elitebook 840 G1 - i5-4GEN I 8GB I 180GB SSD I 14" HD+ I Cam I W10 I Garancia!
- iKing.Hu - Google Pixel 10 Tensor G5, 120 Hz OLED, tripla kamera-128 GB Használt, karcmentes Gari
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest