- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Meggyi001: Nyilvános wc-k.....még mindig hiánypótló...
- Gurulunk, WAZE?!
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- bitpork: Phautós tali a Balcsinál 2025 Augusztus 2 napján (szombat)
- KRTLPC: Ki és hogyan élt túl? Volt ám fennakadás
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Szólánc.
- Rap, Hip-hop 90'
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
LOGOUT
OLED Televíziók - témaösszefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
zozika84
őstag
válasz
brucezly #44434 üzenetére
Nem is az, hogy szarabb, csak valahogy az elején olyan darabosnak hatott. De mára megszoktam. Mondjuk a 30 fps jatékok azóta nem a barátaim
Ha filmezésre kell, akkor a képjavítókkal valamennyire orvosolható a dolog. Én megszoktam, lehet másnak ez nehezebben fog menni. Egy üzletben próbáld ki, hogy kikapcsolod a deblur;dejudder-t, és nézd meg mi változik és neked az mennyire jön be
-
snpetit
aktív tag
válasz
brucezly #44434 üzenetére
Belső lejátszó valahogy darabosabb mint az olcsó S905X2 alapon menő Corelelec dobozzal hajtva. Én előtte is arról néztem így nincs semmi változás LG plazmához képest. Max annyi, hogy svenkelésnél nem mossa el a képet amit a plazma igen, de az lehet LG sajátosság volt és ez engem pont zavart.
Új hozzászólás Aktív témák
- LG 55C2 - 55" OLED evo - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - A9 Gen5 CPU
- Xbox Game Pass Ultimate kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól! - AUTOMATA BOLT
- Azonnali készpénzes Intel i3 i5 i7 i9 8xxx 9xxx processzor felvásárlás személyesen / csomagküldés
- MacBook felváráslás!! MacBook, MacBook Air, MacBook Pro
- Telefon Felvásárlás!! iPhone 14/iPhone 14 Plus/iPhone 14 Pro/iPhone 14 Pro Max
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest