Hirdetés
- arabus: Fasszopó,fidesznyaló geci oldal!
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- eldiablo: 30 év után szakítottunk, de azért még beszélünk...
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- GoodSpeed: Te hány éves vagy?
- vrob: Az utolsó DOS játékok 1996 - 1997-ben, egy korszak lezárul
- Mr Dini: Mindent a StreamSharkról!
-
LOGOUT
OLED Televíziók - témaösszefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
zippofcy
senior tag
Sziasztok,
láttam másnak is volt már problémája LG TV (55B13) bluetooth kapcsolattal. Két különböző BT cuccal is próbáltam és mindegyikkel szaggat a hang, kb 1-2 percenként kihagy egy másodpercet. Rágugliztam, de csak annyi infót találtam, hogy másnak is csinálja (van akinek le is csatlakozik a BT), de megoldást azt nem. Az én TVm is utána kezdte el csinálni, hogy kiírta hogy lecsatlakozott a netről (wifi) amit a BT kapcsolat létrehozása előtti évben sose írt ki. Az erősítőre rá tudom dugni optikán, de fülesem nincs már vezetékes (asszem a TVn sincs már jack kimenet). Ajánlották a HDMIn kikapcsolni a mittoménmit a General menüpontban, kikapcsoltam de semmi változás. A szokásos dolgok (TV ki-bekapcs, BT disconnect, delete, stb) már megvoltak. TV csatornát és Netflixet nézve is ugyanaz. Esetleg tud rá vki megoldást?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Samsung QE55S90DAEXXH 55" S90D 4K UHD Smart AI 144Hz OLED Gaming TV
- Philips 55OLED909/12 4K OLED+, Ambilight, 144Hz, B&W hang PRÉMIUM TV!
- Karácsonyi Akció ! PHILIPS Ambilight 48OLED759/12 4K OLED Smart 120Hz Gaming TV
- Lg 66c5 oled tv 3év garancia új
- ÚJ Samsung OLED 4K 65S90F Vision AI Smart TV (2025) 55S90F 77S90F 83S90F 83S90D 3év
- Gamer Egér RGB!!
- BESZÁMÍTÁS! Acer Predator Helios Neo 16 PHN16 notebook-i9 13900HX 16GB DDR5 1TB SSD RTX 4060 8GB W11
- 123 - Lenovo Legion Pro 5 (16ARX8) - AMD Ryzen 7 7745HX, RTX 4070 (ELKELT)
- BESZÁMÍTÁS! Microsoft XBOX Series X 1TB SSD fekete játékkonzol garanciával hibátlan működéssel
- HIBÁTLAN iPhone 15 Pro 128GB Natural Titanium -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4226
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Vhiktor