- Geri Bátyó: Agglegénykonyha 14 – Kések, késélezés
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Depression: Hardver rúzs effektus?
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- sziku69: Szólánc.
- talmida: Változások 2. rész
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Oldman2: A KOReader ebook olvasó program
-
LOGOUT
OLED Televíziók - témaösszefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
törölt tag
válasz
Gulyopapa
üzenetére
Ha 55-ös FHD tévében gondolkodik az ember, akkor ebben a kategóriában szerintem is érdemes megvenni most a 910-et, aztán kész. Nem valószínű, hogy ilyen célra sokkal jobb és olcsóbb tévé lesz mostanában.
Egy 65-ös 4K OLED viszont (amiben én is gondolkodom), szerintem más. Ott még bennvan a pakliban, hogy jövő ilyenkor bizony sokkal olcsóbban lehet ilyen/jobb tévét venni, mint jelenleg. A sokkal olcsóbbal én 20-30%-ot még mindig meg merek kockáztatni, ami ebben a magasságban több százezer forint. Később aztán ez százalékosan és számszerüsítve is nyilván csökken, majd kialakul az egyensúly, beállnak az árak az egyes kategóriákban.
Ebből már látszik, hogy ilyen tévénél én logikusnak tartom a várakozó álláspontot is. Lehet persze, hogy a fentiekkel tévedtem, de jövőre inkább linkeljétek be a tévedésem a fórumon, mint hogy a saját tárcámon tapasztaljam meg az igazam.

Új hozzászólás Aktív témák
- Tőzsde és gazdaság
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha 14 – Kések, késélezés
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- A Razer új klaviatúra-zászlóshajóját meglátva biztos félrenyeled a teát
- Samsung kuponkunyeráló
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- Windows 11
- Anglia - élmények, tapasztalatok
- LEGO klub
- Futás, futópályák
- További aktív témák...
- LG OLED55G53LS 3+2 Év gyári garancia számlával
- ÚJ Samsung OLED 4K 55S95F Vision AI Smart TV (2025) 65S95F 77S95F 83S95F 3év
- LG OLED (83C34LA) 210CM 4K SMART 120HZ PRÉMIUM OLED TV ! AKCIÓ!
- LG 55" G5 OLED evo 4K HDR 165Hz Smart AI Gaming TV
- Sony AG9 Master Series OLED (55") GARANCIÁLIS 2026.06.15-ig! Panel futási idő igazolt 2460 óra!
- Xiaomi Mi 11 T Pro 8/256GB / 12 hó jótállás
- HP EliteBook 830 G5 13,3" i7 8650u, 16GB RAM, SSD, jó akku, számla, 6 hó gar
- Telefon felvásárlás!! Xiaomi Redmi Note 13, Xiaomi Redmi Note 13 Pro, Xiaomi Redmi Note 13 Pro+
- iKing.Hu - Használt, karcmentes Google Pixel 9 Pro Fold Obsidian színben, 256 GB tárhellyel, 6 hónap
- Dell Pro Plus 14 Core Ultra 5 238V 32GB 1000GB FHD+ TouchScreen ProSupport Plus gar: 2028.10.07
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

Vhiktor