Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• hubber19

tag

válasz Celtis #92440 üzenetére

Köszi a tippeket mindenkinek. Utána olvastam, átgondoltam és a 65" lesz a nyerő, valóban. A mostani VESA tartó tutira bírja a súlyt, a MU 6122 Led tv nehezebb úgy gondolom mint egy 65" oled. (de megkeresem majd a dobozát, hogy mit bír, HAMA tartó 400x400)
    Nézelődtem, olvastam és beszéltem pár ismerőssel és nagyjából sikerült leszűkíteni 3 modellre a 65" méretben ami még anyagilag bevállalható :
    LG OLED65G23LA 65" : legdrágább a kinézettek közül, EMAG : 640 E Ft
    LG OLED65C31LA OLED evo Smart 65" : EMAG : 600 E Ft
    Hisense 65A85H 65" : ALZA 467 E Ft

Az utolsó Hisense 65A85H 65" kicsit "kakukk tojás" : azt hallom nagyon rendben a Hisense OLED is, árban nagyon kedvező az adott modell 100/120 Hz, Dolby Vision-t tudja, HDR10+, HLG, 800 cd/m² maximális fényerő, viszont olvastam HBO Max hiányról ? VESA 400×300

Mi a véleményetek, jó úton járok - a háromból a G23LA lenne a legjobb, a Hisense-ről mi a vélemény? Árban baromi jó, de kicsit tartok tőle.
    Philips-ről hallotam még jókat, de 65" méretben bőven a rászánt összegen felül van.

Ha van 65" méretben más ajánlat is, meghallgatom. Főként Netflix 4K előfizetés, HBO Max és Disney+ megy a tv-n, sorozatokat nézünk, néha filmezés és a gyerek Disney+-on még tartalmat.
    Szolgáltató : Digi

Köszönöm a tippeket, infókat a hozzáértőktől.
    Ha valakinek a fenti 3 modell közül van, saját tapasztalat is hasznos lenne :) :R

Új hozzászólás Aktív témák

Hirdetés