- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- gerner1
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- norbx: IRC a 90-es évek és a 2000-es évek elején
- Depression: Hardver rúzs effektus?
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- koxx: Légpárna az egérpadon: ATK A9 Air gamer egér
- horzoli: Auchan házhozszállítás
- ldave: New Game Blitz - 2026
-
LOGOUT
OLED Televíziók - témaösszefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
haddent
addikt
Sziasztok!
Itt is megérdeklődném a dolgokat, a "milyen tv -t vegyek" után, végülis úgyis tudom, hogy OLED kell, szóval kezdhettem volna itt is. Szóval 55"-65" méretben keresgélek. Egy régebbi VA paneles Sony -t váltana le a mostani Sony KD55-A8 -am, én meg venném a kd55a8 helyére egyet, tehát ennek kellene méltó utód. Bajom semmi nincs vele, de előrelépnék mondjuk 100-120Hz -re szívesen a PS5 -höz vagy bármihez is. Maradnék Android TV / Google TV oprendszernél, a többit (még kevésbé) tudom elviselni.- Philips 55OLED718 400K
- Sony 55A80L 500KAjánlatokat kaptam, hogy érdemes néznem. Tudtok mást, még jobbat, ezek mellett / ellen bármi, stb.?
KÖszönöm szépen!
Új hozzászólás Aktív témák
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Nintendo tulajok OFF-topicja
- Amazon
- Milyen egeret válasszak?
- Utcakép banánnal: félrecsúszhat a Google Térkép fókusza
- Akciókamerák
- Kávé kezdőknek - amatőr koffeinisták anonim klubja
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Spórolós topik
- Google Pixel topik
- További aktív témák...
- AKCIÓ! LENOVO ThinkPad P15 Gen2 munkaállomás - i7 11800H 16GB DDR4 512GB SSD Quadro T1200 4GB W
- Dell Latitude 7420 Core i7-1185 G7, 16GB RAM, SSD, jó akku, számla, 6 hó gar, szép állapot
- Samsung Galaxy S24 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro Max 256GB Graphite -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4666
- Tablet felvásárlás! Samsung Galaxy Tab S10+, Samsung Galaxy Tab S10 Ultra, Samsung Galaxy Tab S10 FE
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Vhiktor