Hirdetés

2024. április 20., szombat

Gyorskeresés

Útvonal

Fórumok  »  TV & Audió  »  OLED TV topic

Téma összefoglaló

Téma összefoglaló

  • Utoljára frissítve: 2021-12-12 22:14:59

LOGOUT.hu

OLED Televíziók - témaösszefoglaló

Összefoglaló kinyitása ▼

Hozzászólások

(#9105) ottofon válasza Batyops (#9101) üzenetére


ottofon
csendes tag

Igazad van, de új tv -t hasonlítottam újhoz. A használt telefon példa csak arra volt hogy vannak olyan termékek amik mindig is túl lesznek árazva és ezeket amúgy sosem venném meg újonnan. Még akkor sem ha nagyon gazdag lennék. TV-t se vennék fél milla felett. Egyszerűen zavar hogy át akarnak verni és pazarlásnak érzem.

 sakal83: EMARKT-ban vettem. Csomagolás sérült.
Van egy tényleg jómódú barátom aki alsó hangon havi 2-3 millát keres. Ő például sosem adna TV-ért 200e-nél többet. Viszont vett jetsky-t 4 millióért pedig egész nyáron csak kétszer használta. Most meg akar venni mégegyet mert párban jó vele hasítani. :) Szóval nem vagyunk egyformák. (Szerencsére)
Mindenesetre most jó 8-10 évig nem veszek új TV-t ez szinte biztos. Ilyen szempontból majdnem mindegy mennyiért veszem csak az nem mindegy mi másra kellene a pénz ami esetleg fontos. Ahogy látom itt a legtöbb OLED tulaj azért nem "kaja vagy oled" szinten él és mégsem akar még 50 plusz ezret sem kiadni inkább vár egy akcióra. Ami lássuk be csak arra jó hogy megnyugtassuk a lelkiismeretünket hogy "jó áron vettük". :)

[ Szerkesztve ]

"A szépség nem más, mint a belső jó tulajdonságok ígérete!"

Útvonal

Fórumok  »  TV & Audió  »  OLED TV topic
Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.