Hirdetés
Legfrissebb anyagok
LOGOUT témák
- sziku69: Szólánc.
- talmida: Változások 2. rész
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: MárkaLánc
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha 13 – Néhány egyszerű, de finom étel
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- MasterDeeJay: Egy nem átlagos Asus videókártya (GTX950M 2GB GDDR3)
PROHARDVER! témák
Mobilarena témák
IT café témák
GAMEPOD témák
-
LOGOUT
OLED Televíziók - témaösszefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
Strezi
őstag
Tegnap megnéztem moziba a Mentőexpediciót (Martian). A film tetszett, de akaratlanul is észrevettem hogy a mozi fekete szintje messze nem hozta az otthoni OLED-es élményt. Felbontásban sem volt semmi extra. Ami jól nézett ki, (akaratlanul is azt náztem) az a marsi táj részletessége. Különösen a gyorsan mozgó, képernyő széle közeli részeken. Ez jó összehasonlítási alap lesz!
Persze lehet hogy a helyi mozi kisterme nem jó összehasonlítás mégsem, de azért gondolom hogy egy mai modern plázában annyira rosz felszerelés nem lehet

Alig várom, hogy meglegyen jó digitális forrásból és otthon is megnézhessem
Mikrós popkorn már megvan 
Új hozzászólás Aktív témák
Topikgazda
Aktív témák
Új fizetett hirdetések
Üzleti előfizetők hirdetései
- LENOVO L13 Yoga 360 touch - 13,3" - i5 10210U, 8GB RAM, SSD, jó akku, - számla, 6 hó gar
- LG 55C5 - 55" OLED evo - 4K 144Hz - 0.1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync - HDMI 2.1 - A9 Gen8 CPU
- LG 27G850A - 27" Nano IPS - UHD 4K - 240~480Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium PRO - HDR 600
- Dell Latitude 5530 Core i5 1245U, 16GB RAM, SSD, jó akku, számla, 6 hó gar
- BESZÁMÍTÁS! GIGABYTE A520M R5 1400 8GB DDR4 256GB SSD 500GB HDD GTX 1050 Ti 4GB ZALMAN S3 400W
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

Mikrós popkorn már megvan 
Vhiktor