Hirdetés
- hcl: Google Drive csatolása szerveren / Nextcloud integráció
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- MasterDeeJay: Egy nem átlagos Asus videókártya (GTX950M 2GB GDDR3)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- petipetya: Nagy chili topic. :)
- Ketogén étrend
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- talmida: My Art II.
- eBay-es kütyük kis pénzért
-
LOGOUT
OLED Televíziók - témaösszefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
Ren Hoek
veterán
Egyszer vettem egy gagyi HDMI kábelt (2000 Ft-ért!),10 méterben FHD-re... és annyi volt a tünet, hogy fehér szemcsék jelentek meg itt-ott. Képminőségben (tehát részletesség, kockásodás, zaj stb) semmi különbséget nem láttam. Kicseréltettem ugyan arra a típusra és az már jó volt. Pedig ez a lehető leggázabb kombináció
Hosszú és olcsó is... (Összevetettem a rövid kábellel)Esetleg el tudom képzelni, hogy ha szar a kábel, akkor keletkezhetnek képhibák... és pontosan nem tudni, hogy milyen helyreállító és ellenőrző algoritmus működik... de szerintem inkább digitális zajként jelenik meg, jól látható fehér hangyafoci, blokkosodás, megakadó kép stb...
4K azért nagyobb stream nyilván, itt már elkélhet egy jobb kábel. Vettem is egy rövid Inakustik Premiumot... Félmilliós TV mellé ez már aprópénz kell legyen (5-10K... amúgy a hosszabbak azért már elég horror áron mennek)
Új hozzászólás Aktív témák
- SAMSUNG (QE65S95FAT) 165CM 4K OLED 144HZ SMART 2025 CSÚCS TV! AKCIÓ!
- LG OLED65C41LA 3 ÉV GYÁRTOI GARANCIA
- Eladó használt de hibátlan és megkímélt Sony XR55A83JAEP OLED TV.
- SAMSUNG (QE55S90DAE)140CM 4K OLED SMART CSÚCS TV ! AKCIÓ!
- ÚJ Samsung OLED 4K 65S90F Vision AI Smart TV (2025) 55S90F 77S90F 83S90F 83S90D 3év
- Bomba ár! HP ProBook 445 G8 - Ryzen 3 5400U + Radeon I 8GB I 256SSD I 14" I Cam I W11 I Garancia!
- Samsung Galaxy S24 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Telefon felvásárlás!! iPhone X/iPhone Xs/iPhone XR/iPhone Xs Max
- HIBÁTLAN iPhone 12 mini 64GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3818
- DELL LATITUDE 5420 üzleti laptop garanciával 14", i5-11345G7 16gb ram 256ssd FHD
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Hosszú és olcsó is... (Összevetettem a rövid kábellel)
Vhiktor