Legfrissebb anyagok
LOGOUT témák
PROHARDVER! témák
Mobilarena témák
IT café témák
-
LOGOUT
OLED Televíziók - témaösszefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
Ronam
addikt
válasz
Vhiktor
üzenetére
Nekem ez a része nem teljesen világos
. Van hozzá egy ábra a boxon, hogy hogyan is kéne kinéznie, de ott egy olyan kép van megadva zöld pipával, ahol azért még kivehető. Most akkor úgy kéne nagyjából belőni, hogy még épp látható legyen, vagy hogy teljesen tűnjön el? Bocs az értetlenkedésért
, de ez nem teljesen világos. Nálam amúgy az S95B-n ki van kapcsolva egyelőre a HGIG (1420.9-es fw), mert azt olvastam, hogy még mindig nem működik hibátlanul..
Új hozzászólás Aktív témák
Topikgazda
Aktív témák
Új fizetett hirdetések
Üzleti előfizetők hirdetései
- 16GB DDR4 RAM modulok 3200Mhz több darab // Számla // Garancia //
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RTX 5080 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- HP ProBook 445 G9 14" Ryzen 3 5425U, 8-16GB RAM, SSD, jó akku, számla, 6 hó gar
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Pro 128GB Gold -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4675, 100% AKKSI
- Xiaomi 14T 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
. Van hozzá egy ábra a boxon, hogy hogyan is kéne kinéznie, de ott egy olyan kép van megadva zöld pipával, ahol azért még kivehető. Most akkor úgy kéne nagyjából belőni, hogy még épp látható legyen, vagy hogy teljesen tűnjön el? Bocs az értetlenkedésért
, de ez nem teljesen világos. Nálam amúgy az S95B-n ki van kapcsolva egyelőre a HGIG (1420.9-es fw), mert azt olvastam, hogy még mindig nem működik hibátlanul..