Legfrissebb anyagok
LOGOUT témák
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- P.e.t.ya.: Agyvízgőz-szelep
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- mefistofeles: Az elhízás nem akaratgyengeség!
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- lkristóf: Prohardver fórum userscript – hogy lásd, mikor neked válaszoltak
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
PROHARDVER! témák
Mobilarena témák
IT café témák
-
LOGOUT
OLED Televíziók - témaösszefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
Lujo123
junior tag
válasz
Yodamest
üzenetére
Nekem az első LG C2 is így jött. És mivel állványon van és minden nap elmegyek mellette és háklis vagyok ilyenre, állandóan ezt néztem
. Az LG szó nélkül cserélte, most nyíl egyenes a második. Ha Samu jött volna így akkor bosszankodnék minden nap, hogy sokszázezerért kapok valamit ami esztétikai hibás. Persze mást ez nem zavar ennyire vagy semennyire se, ha meg falon van akkor meg nem is látható.
Új hozzászólás Aktív témák
Topikgazda
Aktív témák
Új fizetett hirdetések
- SAMSUNG (QE77S90CAT) 195CM 4K SMART OLED PRÉMIUM ! AKCIÓ!
- LG 55C5 - 55" OLED evo - 4K 144Hz - 0.1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync - HDMI 2.1 - A9 Gen8 CPU
- LG 65C5 - 55" OLED evo - 4K 144Hz - 0.1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync - HDMI 2.1 - A9 Gen8 CPU
- LG OLED65G49LS CSÚCS Ultra HD 4K 65" OLED TV!
- LG 65M4 - 65" Wireless OLED evo - 4K 144Hz - MLA Plus - 3000 Nits - NVIDIA G-Sync - FreeSync
Üzleti előfizetők hirdetései
- HP EliteOne 800 G6 All-in-One i5-10500 32GB 1000GB 24" Érintőkijelző!! 1 év garancia
- iPhone 13 mini 128GB 100%(1év Garancia)
- HIBÁTLAN iPhone 13 128GB Green-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4314, 100% Akksi
- Lenovo ThinkPad X1 Active Noise Cancellation fejhallgató
- Apple iPhone 14 Plus 256GB / 100%-os akkumulátor / 12 hónap jótállással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs
. Az LG szó nélkül cserélte, most nyíl egyenes a második. Ha Samu jött volna így akkor bosszankodnék minden nap, hogy sokszázezerért kapok valamit ami esztétikai hibás. Persze mást ez nem zavar ennyire vagy semennyire se, ha meg falon van akkor meg nem is látható.
Vhiktor