Hirdetés
- Tamás9x: Facebook adatvédelmi problémák, és a kezdő lépések.
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- GoodSpeed: Te hány éves vagy?
- sh4d0w: Van-e még?
- Gurulunk, WAZE?!
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
-
LOGOUT
OLED Televíziók - témaösszefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
blakey
üzenetére
"+ ez egy szakmai fórum emiatt sok szakember is megfordul ráadásul nagyon sok a fejlesztő aki pont, hogy ráér hozzászólni. Amúgy meg senkinek semmi köze, hogy mikor mire ér rá, mert mindenki másképp gazdálkodik a munkaidejével, a szabadidejével."
Én ezzel egyetértek, pont ez miatt írtam erről,mert meg lettem szólva,hogy én időmilliomos vagyok, erre reagáltam, hogy akinek 4x5x ennyi hsz-a van és itt éli az életét ezekben a fórumokban akkor az mi
De igen senkinek semmi köze ezekhez,ezt osztom👍 Én is csak reagáltam valamire, de ha ennyire ott vagy a topon mint írtad, akkor az előzményeket is elolvashattad volna, ha már belefolytál ebbe a teljesen felesleges "eszmecserébe"😉
Mindegy, szerintem engedjük el, ez már nagyon off topik lett🙂
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- No Rest for the Wicked
- OLED TV topic
- Milyen légkondit a lakásba?
- Forza sorozat (Horizon/Motorsport)
- Battlefield 6
- Xbox tulajok OFF topicja
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Elektromos autók - motorok
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Gaming notebook topik
- További aktív témák...
- Új HP 17 FHD IPS AMD Ryzen5 7520U 4.3Ghz 8GB DDR5 256GB SSD AMD Radeon 610M Graphics Win11 Garancia
- Amazfit Cheetah okos óra
- Huawei P30 Lite / 4/128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 9800X3D 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Apple iPhone 14 Pro 256GB (Csak Esim), Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
De igen senkinek semmi köze ezekhez,ezt osztom👍 Én is csak reagáltam valamire, de ha ennyire ott vagy a topon mint írtad, akkor az előzményeket is elolvashattad volna, ha már belefolytál ebbe a teljesen felesleges "eszmecserébe"😉
Vhiktor