- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha 13 – Néhány egyszerű, de finom étel
- potyautas: Norvég nyár 2.
- aquark: RETRO: Idén lesz 30 éves az első full 3D-s játék!
- bambano: Bambanő háza tája
- mefistofeles: Az elhízás nem akaratgyengeség!
- sziku69: Szólánc.
- MasterDeeJay: Legújabb retró beszerzésem - 3Dfx Voodoo4 4500 32Mb
- mefistofeles: Az elhízás nem akaratgyengeség! 2 Ahogy én csinálom.......
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
-
LOGOUT
OLED Televíziók - témaösszefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
Ferdzsoo
addikt
Sziasztok!
Pár napja egy Oled55C1-et használok PC-ről.
Az ABL-el tisztában vagyok, azonban van egy olyan jelenség amit nem tudok hova tenni.
Mindegy hogy egy statikusabb állókép (weblap) vagy HDR film van megjelenítve, egy idő után (tippre 3-4perc) folyamatosan elkezd csökkenni a fényerő ha sötétebb tartalom van megjelenítve (olyan lassan hogy nem is észrevehető) és csak akkor ugrik vissza ha nagyobb változás történik a tartalomban/világosabb jelenet jön. Ekkor visszaugrik a fényerő és ez jól látható.
Először a statikusságra gondoltam, hogy védelmi funkció, azonban teljesen meglepett amikor egy filmnél is észrevettem hogy nagyon sötét lett. Ez csak akkor történik ha hosszabb időn keresztül a filmben sem jelenik meg világosabb részlet. És innentől teljesen nem értem miért csinálja. Miért kezdi el a sötét tartalmat tovább sötétíteni, majd amikor jön egy világosabb nappali jelenet visszatolja a fényerőt az eredeti beállításra.
Mindenféle energiatakarékos mód (lógó elsötétítés, stb) a TV-n és a PC-n is ki van kapcsolva.
Különböző képmódokban is csinálja, HDR és SDR módban is.
Előre is köszönöm a tippeket.
Új hozzászólás Aktív témák
- LG 55C5 - 55" OLED evo - 4K 144Hz - 0.1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync - HDMI 2.1 - A9 Gen8 CPU
- LG 65C5 - 55" OLED evo - 4K 144Hz - 0.1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync - HDMI 2.1 - A9 Gen8 CPU
- LG OLED55G42LW OLED evo 3+2 ÉV GYÁRTOI GARANCIA
- SAMSUNG QE55S90DAEXXH 55" OLED 4K UHD Smart TV, 138 cm
- SAMSUNG (QE65S95FAT) 165CM 4K OLED 144HZ SMART 2025 CSÚCS TV! AKCIÓ!
- Apple iPhone 17 256GB Sage használt, újszerű 100% akku (0 ciklus) garancia 2029.02.10-ig
- PlayStation 5 Slim (lemezes) + kontroller Alza 2027.12.10-ig garancia, számlával!
- Apple iPhone 16 Pro Max - White Titanium - 256GB - Akku: 99% - Megkímélt Újszerű állapot!
- HIBÁTLAN iPhone 15 Plus 256GB-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4529
- 222 - Lenovo LOQ (15IRX10) - Intel Core i5-13450HX, RTX 5050
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

Vhiktor