Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Pajac: Windows XP még mindig letölthető
- sziku69: Szólánc.
- Vezeték nélküli porszívók - alapok
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Toomy: FOXPOST: régen jó volt, de már jobban jársz, ha elfelejted
- ldave: New Game Blitz - 2025
-
LOGOUT
OLED Televíziók - témaösszefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
blakey
titán
válasz
coolrob
üzenetére
Azért nem érted, mert két TV közötti különbség egyik pontja a DTS. Ne menjünk bele, hogy külső lejátszó, mert aki engem ismer az tudja, hogy én vagyok az, aki csakis azt használ és már túl vagyok jónéhány példányon (Amlogic-ból kb 60-on, LE, CE nem probléma), szóval az a része nem érdekel, nem kell bemutatni az előnyüket meg azt sem kell levezetni, hogy mit hogyan, egyszerűen ez az egyik különbség, pont, egyszerűen a Philips-et ajánlottam.
Valóban nem érted, nem az a lényeg, hogy milyen hangszórón szól, az a lényeg, hogy van egy filmem pl. 3 hangsávval, egyik magyar és DD, van angol DTS-HD és van pl. német, ami DTS, tegyük fel, hogy én a németet szeretném a TV hangszóróján hallgatni, tesztelni, mindenfelé menüben való turkálás nélkül, na ezt old meg olyan TV-n, ahol nem támogatott. Ennyit kell érteni, nem többet, nem megoldást keresni, mert nem hangzott el olyan kérdés. Majd, ha megoldás felől kérdeznek akkor arra is van válaszom. Továbbra is Philips az ajánlatom a kettő közül.
Új hozzászólás Aktív témák
- Hisense 65A85H 4K Ultra HD Smart Dolby Vision IQ , Dolby Atmos 120Hz Gaming OLED TV
- LG OLED 65G4 - 165cm, 4k - szépséghibás - ÁRON ALUL
- LG OLED55G43LS Gyári Garancia Számlával
- Samsung QE55S90DAEXXH 55" S90D 4K UHD Smart AI 144Hz OLED Gaming TV
- SAMSUNG (QE65S95FAT) 165CM 4K OLED 144HZ SMART 2025 CSÚCS TV! AKCIÓ!
- REFURBISHED és ÚJ - Lenovo ThinkPad 40AS USB-C Dock Gen2 (akár 3x4K felbontás)
- LG 27GP95RP - 27" Nano IPS - UHD 4K - 160Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium PRO - HDR 600
- Dell Latitude 3310 13,3", Gold 5405U, 8GB RAM, SSD, jó akku, számla, 6 hó gar
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R5 5600X 32GB DDR4 500GB SSD RTX 4070 Ti Super 16GB Zalman T3 Plus 750W
- iPhone 14 Pro Max 128GB 100% (1év Garancia)
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Vhiktor