Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• Sidorovich

senior tag

válasz Pro Koryak #62774 üzenetére

Köszi. :)

Azért azt érdemes megjegyezni, hogy ez 2 generációval régebbi a mostaninál (ami nekem is van): C1
    Továbbá a hozzászólás szerint 500 órát játszott ugyanazzal a játékkal. Ilyen esetben lehet, hogy a játék HUD be tud égni nagy fényerőn, de szerintem még ez is egyedi eset jó eséllyel hibás panellal. (+ szerintem elég gáz, tekintve hogy az LG is "gamer" TV-ként reklámozza az OLED-eket: https://www.lg.com/hu/oled-tv/2021/gaming?cmpid=2021)
    Hónapok óta olvasom a fórumot mióta OLED tévé vásárlásán kezdtem gondolkozni, és ezt az egy esetet olvastam beégéssel kapcsolatban.

Nekem eddig a legtöbb órám a Horizon Zero Dawn-ban van, 70 óra, de mindjárt a végére érek és utána másik jön. Továbbá esténként filmeket is szoktunk nézni rajta, párom is játszik más játékokkal, tehát elég változatos a tartalom.

De igazából majd az idő eldönti, ez az első OLED tévém, nappaliban használjuk nem elalvás előtt ágyból nézve, ezért nekem a 80 alatti fényerő egyszerűen kevés. Majd párhavonta megnézem a tesztvideókat és beszámolok róla, hogy tapasztaltam-e bármi beégést.

Új hozzászólás Aktív témák

Hirdetés