Hirdetés

2024. május 5., vasárnap

Gyorskeresés

Útvonal

Fórumok  »  TV & Audió  »  OLED TV topic

Téma összefoglaló

Téma összefoglaló

  • Utoljára frissítve: 2021-12-12 22:14:59

LOGOUT.hu

OLED Televíziók - témaösszefoglaló

Összefoglaló kinyitása ▼

Hozzászólások

(#55179) Locutus


Locutus
veterán

Na volt kint megint a szerelő az 55CX-nél :) Lassan hazajár ide.

A gond ugye annyi, hogy büdös a TV. Enyhe, de jellegzetes égett műanyag szag jön belőle ha be van kapcsolva. Több külföldi fórumon is irtak hasonló tapasztalatokról, valaki le se szarja, mert messze van a falon úgyse érzi, van aki kicseréltette és a másikkal már nem érzi, stb...
Viszont én csak azóta kezdtem érezni, mióta január elején az egyik hangszórót meg az alaplapot kicserélték. Jellegzetesen pont a jobb oldalról jön, mögötte érezni főleg. 1 méterre a TV-től már nem.
Most le is tudtuk szűkíteni, hogy az új hangszóróból jön a szag. (szétszedve bekapcsolva) Nem azért, mert elektronikailag bármi baja lenne, hanem a műanyag háza ilyen olajos, kicsit más hatású a felülete, és a meleg hatására annak jön a szaga valszeg. A meleget pedig a tápáramkörtől kapja, ami ott van közvetlen felette.

Most abban maradtunk, hogy kap még 2 hetet az eddigi 3-ra, hátha elmúlik, ha nem, akkor csere újra. Esetleg a központból lekérdez infót, hátha van már tapasztalat a dologgal.

Komplett hangrendszerem eladó - https://hardverapro.hu/apro/mackie_studio_monitorok_mr5mk3_mr10s_mk3_sub_asus/hsz_1-50.html

Útvonal

Fórumok  »  TV & Audió  »  OLED TV topic
Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.