Hirdetés
- MasterDeeJay: RAM gondolatok: Mennyi a minimum? DDR3 is jó?
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- bambano: Bambanő háza tája
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- sziku69: Szólánc.
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- norbx: Számítógép.hu
-
LOGOUT
OLED Televíziók - témaösszefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
ztfolder
csendes tag
válasz
daneel_hu
üzenetére
Az enyémet nem, de volt akinél, mert 10 éve mérnökként tevékenykedek és tervezek. Régen éltem az asztalos szakmából. Viszont ezt a bejegyzésemet arra a jelenségre referáltam, hogy sokaknak van egy szekrénye nem megfelelő mérettel és eszébe sem jut átalakítatni. Én még nem láttam olyan bútort, amit ne lehet volna. A képen egy 20 centis toldást eszközöltem, hogy egy 55-ös beférjen a 123 centijével ahol korábban csak 110 cm belméret volt. Lehetett volna akár 150 cm-re is szélesíteni, ha 65 ös nek akartam volna helyet csinálni. Igaz akkor más dizájnnal oldom meg, de az részletkérdés. Biztos nem arra gondoltál, hogy faltól falig kisebb a belméret mint 130 cm, mert az még kutyaólnak is szűkös.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Napelem
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- MasterDeeJay: RAM gondolatok: Mennyi a minimum? DDR3 is jó?
- Motorola Edge 70 - többért kevesebbet
- Gyúrósok ide!
- Kuo: Az Apple lenyelheti a dráguló memóriaárakat az iPhone 18-nál
- Okos Otthon / Smart Home
- VGA kibeszélő offtopik
- Óra topik
- Bakelit, Vinyl lemezjátszó
- További aktív témák...
- Apple iPhone 14 Pro Max 128GB,Átlagos,Dobozaval,12 hónap garanciával
- Vállalom telefonok,tabletek javítását ,(szoftveres hibát is,frp lock-ot is)márkától fügetlenűl
- Lenovo ThinkPad // T - Széria // X1 carbon // X1 Yoga 2-in-1 // és a többiek... 3-12. gen.
- Samsung Galaxy A56 5G, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Bomba ár! Lenovo X1 Carbon G7: i5-8265U I 8GB I 256SSD I 14" FHD Touch I HDMI I Cam I W11 I Gari!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs
Vhiktor