Hirdetés

2024. április 27., szombat

Gyorskeresés

Útvonal

Fórumok  »  TV & Audió  »  OLED TV topic

Téma összefoglaló

Téma összefoglaló

  • Utoljára frissítve: 2021-12-12 22:14:59

LOGOUT.hu

OLED Televíziók - témaösszefoglaló

Összefoglaló kinyitása ▼

Hozzászólások

(#50155) BalaNce87


BalaNce87
addikt

Sziasztok,

Végül én is csatlakozom egy LG B9-el. Így 10 évet ugorva a technológiában kicsit el vagyok veszve a rengeteg beállítás és lehetőség között de azt kell mondjam hogy amire képes ez a készülék az nekem bőven elég lesz :D

Egy pár kérdés felmerült bennem:

Vannak ajánlott beállítások, ami közel tökéletes színhelyességet eredményez? Vagy minden panel más és más és nekem kellene kalibrálni a tökéletes eredményhez? Lehet valahol találni egy leírást?
Jelenleg egy egyszerű 2.1-el csiholok hangot jacken keresztül és ennél az opciónál a távirányítóról nem tudom állítani a hangerőt. Ellenben ha átteszem fejhallgatós módra ott már engedi. Nem értem ezt.
Csináltam plexes szervert a PC-n és onnan átküldve úgy látom, hogy nem kapcsolja be a HDR funckiót viszont ha a régi még Samsungos szoftverből küldöm a kijelzőre a tartalmat (és ezáltal a belső lejátszó indítja el) akkor láthatóan HDR-ben indul.
Hang tekintetében is belefutottam, hogy nem ette meg az angol sávot csak a gynegébb magyar hang szólalt meg. Itt van valami törvényszerűség hogy mit kell kerülni?

Köszönöm a válaszokat. :R

Útvonal

Fórumok  »  TV & Audió  »  OLED TV topic
Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.