Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- MasterDeeJay: Intel Optane M10: mire lehet használni?
- hcl: GPT diszk kisebbre klónozása
- N€T0X|N: Talaria tuning: meg kéne tudni állni!
-
LOGOUT
OLED Televíziók - témaösszefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
Fisha
őstag
válasz
Celtis
üzenetére
És még tegyük hozzá: amit sokan benéznek, én is benéztem: céges számlával egyáltalán nincs sehogyse elállásod. Ami szerintem duplán is közröhej, mivel egyrészt pont ugyanolyan végfelhasználó, mint a magánszemély, másrészt el se lehet dönteni, hogy ki/mi cég és ki magánszemély egy egyéni vállalkozó esetében pl. De, ha meglátják, hogy kft vagy bt, akkor elhajtanak a fenébe rögtön. Vicc, de így van, érdemes rá figyelni. Ügyeskedős megoldást azért ehhez is tud találni az ember, ha kicsit agyal rajta, bár mindenkinek rosszabb tőle, de ha ezt akarják, akkor ez van.
Új hozzászólás Aktív témák
- ÚJ Samsung OLED 4K 65S90F Vision AI Smart TV (2025) 55S90F 77S90F 83S90F 83S90D 3év
- 3D 4K Oled Dolby Vision (LGOLED C6EP/LGOLED E6P/LG OLEDG6P)
- LG 55G5 - 55" OLED Tandem - 4K 165Hz & 0.1ms - MLA Plus - 4000 Nits - NVIDIA G-Sync - FreeSync
- LG OLED55BX3LB 4K 120 Hz Smart TV
- LG G4 65" OLED TV - 144Hz, fóliás, garanciális, gyári dobozában
- Thrustmaster TMX Force Feedback Kormány szett 3 hónap Garancia Beszámítás Házhozszállítás
- Azonnali készpénzes Sony Playstation 4 Slim / PS4 Pro felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T480s - i5-8G I 8GB I 256SSD I 14" FHD Touch I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- Baofeng UV-5R Mini kézi amatőr rádió
- TOP Pure White PC /Ryzen 7 9850X3D, 32GB DDR5 RAM, 1TB M.2 PCIe SSD/ akciós áron eladó! BeszámítOK!
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Vhiktor