Hirdetés
- Lalikiraly: A nagy ő! Stohl...
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- MasterDeeJay: Ram gondolatok 2026 január - DDR3-as gép is lehet megoldás? Mi a minimum?
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
- sh4d0w: Nyitlocker
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- bitpork: Ha Isten létezik...
- gerner1
- Candy: Kossuth Lajos azt üzente, elfogyott a gémergépe
-
LOGOUT
OLED Televíziók - témaösszefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
ztfolder
csendes tag
válasz
rothfb
üzenetére
Egy 55gz950 lett nálam. A legfontosabb érv a jobb kép (a gyengébb tartalmakat is jobbnak konvertálja fel mint az Lg) és az üzembiztonság. Ez vicc kategória hogy félmillánál drágább tv-ket tömegével adják el úgy, hogy napokon belül letérdelnek. Nekem ne gördülékeny szervíz hátteret biztosítson egy gyártó, hanem egy olyan terméket amit a korszerűtlenné válása miatti lecseréléséig ne kelljen javítgattatnom. Ezen a fórumon is csak egy 2017-és modell 2018 as vásárlása sült el balul, amit korrigáltak is egy jóval korszerűbb tv cserével. Szemben ezzel attól zeng a fórum, hogy ki hogy szívta meg az Lg-vel. Nekem már azt is nehezen nyomják le a torkomon, hogy itthon nekem kéne kalibrálni a tv-t. A panát bedugod a konnektorba és azt kapod amiért fizettél. De ezek az én szempontjaim. Ha tényleg jobb a játékhoz az Lg (nem tudom, csak ezt hallom egyfolytában) akkor ott lehet hogy indokolt más megközelítés. De akkor kurva nagyot kell ott dobnia. Ehhez nem értek.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- AZONNAL KÉSZLETRŐL! Intel Core i5 14600K 32GB 6000MHz RAM 2TB Gen4 SSD RTX 5060 8GB FSP 750W
- Telefon felvásárlás!! Honor 400 Lite, Honor 400, Honor 400 Pro
- Keresünk Galaxy S24/24+/S24 Ultra/S24 FE
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 12400F 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Mini 128GB Blue- 1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS4062
Állásajánlatok
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Vhiktor