Hirdetés
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- gban: Meghalt Chuck Norris
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- aquark: Zsebszámológépek
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Luck Dragon: MárkaLánc
- Wiz Khalifa: Grand Theft Auto V - Látványosságok és érdekességek tárháza egy helyen!
-
LOGOUT
OLED Televíziók - témaösszefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
Celtis
veterán
válasz
HUTCHDB
üzenetére
A lényege, hogy ami a napi használathoz kell, ki/bekapcsolás, hangerő szabályozás, bemenetválasztás, menükben lépkedés (4 irány, OK, back), ahhoz elegendő a TV távirányítója. A TV a megfelelő parancsokat a HDMI kábelen átküldi a csatlakoztatott eszközöknek (az erősítőn keresztül is) Az erősítőn is mindig az szól, amelyik forrást a TV-n kiválasztod, nem kell az erősítőn is bemenetet választani.
https://mefi.be/muti/5983/egy-taviranyito-az-osszes-hdmi-eszkozre/
Nekem olcsó amlogicos médiaboxaim vannak Coreelec rendszerrel. El vannak dugva, nem is tudom hol a távirányítójuk. Felhasználói szemmel olyan, mintha a Kodi a TV-ben futna. Tudtommal Kodihoz is van már HBO Go addon vagy Coreelec helyett lehet Androidot használni a boxon. Egyik megoldást sem próbáltam, lehetnek buktatók.De ha tényleg az HBO GO az elsődleges cél, akkor okosabb elállni a vásárlástól és olyan TV-t választani, ami alapból tudja, mintsem nekiállni hegeszteni már az első napon.
Új hozzászólás Aktív témák
- Villanyszerelés
- Jolla és SailfishOS tapasztalatcsere
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Gitáros topic
- Dobja a kapszulát és 8000 mAh fölé lő a Honor kompaktja
- Parfüm topik
- LG LCD és LED TV-k
- Xbox Series X|S
- Xiaomi 17 - még mindig tart
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- További aktív témák...
- AKCIÓ! ASRock H410M i5 10400F 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1080 Ti 11GB Zalman T3 Plus Gigabyte 650W
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte Z390 i7 9700K 16GB DDR4 512GB SSD RX 6600 8GB Rampage SHIVA FSP 550W
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ultra 9 285K 64GB RAM RTX 5090 32GB GAMER PC termékbeszámítással
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 mini 256GB Black-1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3626, 100% Akkumulátor
- REFURBISHED és ÚJ - DELL Universal Dock UD22 (DisplayLink)
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Vhiktor