Hirdetés
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- MasterDeeJay: Intel Optane M10: mire lehet használni?
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- laskr99: Processzor és videokártya szilícium mag fotók újratöltve!
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Szólánc.
- eBay-es kütyük kis pénzért
- gerner1
-
LOGOUT
OLED Televíziók - témaösszefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
Batawanga
tag
Azért nagyon függ attól is, hogy milyen forrást nézel elsősorban. Mivel nálam sok a Netflix, hamar észrevettem, hogy a nagy terek fényes hátterei bizony elég csúnyán szaggatnak, ha ki van kapcsolva teljesen a TruMotion. Próbáltam együttélni vele, de ha egyszer feltűnik, utána egyre rosszabb lesz, már vadászik rá a szemed, így elkezdtem játszadozni a De-Judderrel, amíg vállalható lett. Mindezt teljesen laikusként. Az azért elgondolkoztat, hogy a Netflix, aki elsősorban tévére gyárt tartalmat, miért nem figyel ezekre, előfordul, hogy még a képarányt sem tévére igazítja.
Apple: én örülök az új appnak, mert nagyon sok jó sorozatot rendeltek be az idén és teljes pompájukban csak ilyen formában tudjuk megnézni őket (még iPadeken sincs oled kijelző) és elég nagy spórlás, hogy most már nem kell külön streamer eszközt vásárolni ehhez. Tervezett avultatás pedig nincs, az AirPlay egy új fícsör, amit a 2 éves modellek visszamenőleg meg fognak kapni (a 8-as modellek állítólag valamikor októberben). Amúgy nem is látom nagy hiányát, játékra a lag miatt kb. alkalmatlan lesz, egyéb streamre meg ott van most már a natív TV app.
Új hozzászólás Aktív témák
- Hogy is néznek ki a gépeink?
- Ön vezető vagy önvezető? Az Uber az utóbbi mellett voksol
- E-book olvasók
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Porszívók - akkus és klasszikus vezetékes
- Cyberpunk 2077
- Trollok komolyan
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Autós topik
- További aktív témák...
- ÚJ Samsung OLED 4K 55S95F Vision AI Smart TV (2025) 65S95F 77S95F 83S95F 3év
- 3D 4K Oled Dolby Vision (LGOLED C6EP/LGOLED E6P/LG OLEDG6P)
- LG (77C47LA) 195CM 144HZ 4K OLED PRÉMIUM ! AKCIÓ! UJ MODELL
- LG 65M4 - 65" Wireless OLED evo - 4K 144Hz - MLA Plus - 3000 Nits - NVIDIA G-Sync - FreeSync
- LG OLED55BX3LB 4K 120 Hz Smart TV
- Honor X6 /4/64GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia
- Apple iPhone 13 / 128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia / Akku: 88%
- MacBook Pro 14" M4 16 GB RAM, 512GB SSD, Silver - 27% ÁFA (0436AB)
- HP ProBook x360 435 G8 Ryzen 5 5600U Refurbished - Garancia
- HIBÁTLAN iPhone 12 64GB White-1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS4604, 100% AKKSI
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Vhiktor