- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- MasterDeeJay: RAM gondolatok: Mennyi a minimum? DDR3 is jó?
- sziku69: Szólánc.
- Mr Dini: Mindent a StreamSharkról!
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- erer1000: Milyen tesztekre lennétek kíváncsiak a lenti káosz gépet illetően?
- koxx: Légpárna az egérpadon: ATK A9 Air gamer egér
- bambano: Bambanő háza tája
-
LOGOUT
OLED Televíziók - témaösszefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
AL
addikt
Szia ! Remélem Te is jobbat kapsz, mint az előző volt. Én is most cseréltem le ugyanezzel a hibával a Pana. 55EZ950 et egy GZ950 re. Első hét után mindenben jobb, mint az előző. Nekem jobban tetszik a képe és a hangja is. Ilyen tökéletes hangú tévét még nem hallottam. A hangprojektorok fele elbújhat mellette. Minden nagyon jól érthető . A távirányítója visszafejlődött, mert az előzőhöz kettő volt, az egyik fém és világítós volt, ez pedig egy egyszerű műanyag. Eddig még nem találtam hibát, remélem nem is lesz. Ha megérkezik legyél szíves néhány sorban értékelni, milyen az előzőhöz képest. Jó olvasni más készülékekről, mert a sok LG már "egyhangú", csak azon vitázunk, hogy melyik jobb. Az az igazság, hogy egyik sem tökéletes és nem is lesz. Remélem sokáig hibamentes lesz az új készüléked ! Üdv.
Új hozzászólás Aktív témák
- Projektor topic
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- Milyen hangkártyát vegyek?
- Samsung kuponkunyeráló
- Futás, futópályák
- Energiaital topic
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Így fotóz és ennyire melegszik a Galaxy S26 Ultra
- Itt Galaxy S26 széria: az Ultra fejlődött, a másik kettő alig
- További aktív témák...
- Samsung QE55S90DAEXXH 55" S90D 4K UHD Smart AI 144Hz OLED Gaming TV
- LG 55C5 - 55" OLED evo - 4K 144Hz - 0.1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync - HDMI 2.1 - A9 Gen8 CPU
- LG 65G5 - 65" OLED Tandem - 4K 165Hz & 0.1ms - MLA Plus - 4000 Nits - NVIDIA G-Sync - FreeSync
- Sony AG9 Master Series OLED (55") GARANCIÁLIS 2026.06.15-ig! Panel futási idő igazolt 2460 óra!
- AKCIÓ! Panasonic 55Z80AEZ 4K HDR Smart 120Hz Gaming TV
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Vhiktor