Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Sapphi: StremHU | Source – Self-hostolható Stremio addon magyar trackerekhez
- Luck Dragon: MárkaLánc
- sziku69: Szólánc.
- Hieronymus: Az igaz barátság kezdete
- bkercso: Tápszűrő-5 SMPS-hez
- Lalikiraly: Mercis kalandok - Huszonnyolcadik rész - Az újrakezdés
- MasterDeeJay: Intel Optane M10: mire lehet használni?
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
-
LOGOUT
OLED Televíziók - témaösszefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
dh66e
veterán
Igen ezt,de ennyit nem adnék érte soha.

Esetleg ha C8 nem sokkal drágább akkor inkább azt venném ma, modernebb processzorral van szerelve és talán a supportja is jobb mint a B8-nak.
Távot én kifejezetten utálom sajna az elmúlt két hónapban sem lettünk barátságban pedig teszi a dolgát nekem más bajom van vele.
Hangvezérlést én nem használom.
Dlna megy,képernyő tükrözés is megy droidos telórol ezekkel semmi gond,hálózat rendben van,you tube egyedül amit használok az applikációk közül az stabil.
Tv adások rendben megjeleníti nincsenek anomáliák ez nálam mondjuk nem szempont mert külső lejátszóról filmezek inkább.
Nálad mindenben jobb lesz az előzőhöz képest ebben biztos vagyok.Statikus tartalmak hosszabb idejű megjelenítésére kell nagyon figyelni az gondot okozhat,de ezek bent vannak az összefoglalóban azt olvasd át.
Új hozzászólás Aktív témák
- Újszerű Hisense 55A85K OLED TV 4K/120Hz
- LG 48"-os Smart OLED TV (2025.-ös) - Dobozában,2026.Júliusig Garival!
- LG 65C5 - 55" OLED evo - 4K 144Hz - 0.1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync - HDMI 2.1 - A9 Gen8 CPU
- LG G4 65" OLED TV - 144Hz, fóliás, garanciális, gyári dobozában
- LG OLED 55 G2 okos TV - 139cm, 4k - színkalibrált
- Apple iPhone 17 Pro Max 256GB,Újszerű,Adatkabel,12 hónap garanciával
- 27% - ASUS TUF VG249Q3R Gaming IPS Monitor! 180Hz / 1ms / 1920x1080 / FreeSync
- AKCIÓ! Asus TUF A16 2024 FA607NUG Gamer notebook - R7 7445HS 16GB DDR5 1TB SSD RTX 4050 6GB
- HIBÁTLAN iPhone 15 128GB Yellow-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4489, 100% Akksi
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 mini 256GB Black-1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3626, 100% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

Vhiktor