Hirdetés
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- mefistofeles: Az elhízás nem akaratgyengeség!
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- sziku69: Szólánc.
- GoodSpeed: Daikin FTXF35E / RXF35F Sensira 3,3 kW Inverteres klíma - a Sztori
-
LOGOUT
OLED Televíziók - témaösszefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
renatto
őstag
válasz
janos666
üzenetére
"Van aki minden gyűlöli az interpolációt." A sportot kivéve, én pont ilyen vagyok.
Szóval mást nem is tudok azzal nézni és nem is nézek. Tény, hogy interpolációt/BFI-t nem említettem, így ebben igazad van és abban is hogy anélkül azonos, de azt mindig kihangsúlyoztam, hogy gyors sport mozgás esetén értendő, miután az viszont interpoláció nélkül nem az igazi. És ebben a Sony megoldása a legjobb és akármennyi OLED-en nézem (bár LED-en is), mindig a Sony tévéken tűnik a legjobbnak és a tesztek is ezt mutatják.
Az simán lehet hogy más anyagnál pl mozifilm, másik cégnek jobb a megoldása, de azt nem használom és már úgy tűnik a filmkészítők egy része sem javasolja.
Szóval igen, nem fogalmaztam egyértelműen/pontosan, de remélem így már pontosabb.
ui: focit, kézilabdát, teniszt, F1-et amúgy interpoláció nélkül lehet nézni?! Csak azért kérdezem mert lehet ez meg csak nekem nem megy anélkül.
Új hozzászólás Aktív témák
- Melyik tápegységet vegyem?
- Tápos kibeszélő offtopik
- Revolut
- Samsung kuponkunyeráló
- Milyen notebookot vegyek?
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- Racoon City árnyékában: Teszteltük a Resident Evil Requiemet
- Meghozta a régóta várt asztali Ryzen APU-kat az AMD
- További aktív témák...
- LG 65M4 - 65" Wireless OLED evo - 4K 144Hz - MLA Plus - 3000 Nits - NVIDIA G-Sync - FreeSync
- LG (77C47LA) 195CM 144HZ 4K OLED PRÉMIUM ! AKCIÓ! UJ MODELL
- LG OLED C1 55"
- Philips 55OLED909/12 4K OLED+, Ambilight, 144Hz, B&W hang PRÉMIUM TV!
- ÚJ Samsung OLED 4K 55S95F Vision AI Smart TV (2025) 65S95F 77S95F 83S95F 3év
- Akció! Gamer PC-Számítógép! Intel Ultra 5 245K / RTX 3080 10GB / 16GB DDR5 / 1TB SSD!
- Honor Pad 8 / 6/128GB / Wi-fi / 12Hó Garancia
- HIBÁTLAN iPhone 14 Plus 128GB Midnight-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4643
- Prémium! Bambulab bontatlan filamentek (PLA - PETG- ABS) ÁFÁS- számlával eladóak készletről!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14400F 32/64GB RAM RTX 5060 Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Vhiktor