Hirdetés
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- MasterDeeJay: RAM gondolatok: Mennyi a minimum? DDR3 is jó?
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- bambano: Bambanő háza tája
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- sziku69: Szólánc.
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- norbx: Számítógép.hu
-
LOGOUT
OLED Televíziók - témaösszefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
renatto
őstag
válasz
janos666
üzenetére
"Van aki minden gyűlöli az interpolációt." A sportot kivéve, én pont ilyen vagyok.
Szóval mást nem is tudok azzal nézni és nem is nézek. Tény, hogy interpolációt/BFI-t nem említettem, így ebben igazad van és abban is hogy anélkül azonos, de azt mindig kihangsúlyoztam, hogy gyors sport mozgás esetén értendő, miután az viszont interpoláció nélkül nem az igazi. És ebben a Sony megoldása a legjobb és akármennyi OLED-en nézem (bár LED-en is), mindig a Sony tévéken tűnik a legjobbnak és a tesztek is ezt mutatják.
Az simán lehet hogy más anyagnál pl mozifilm, másik cégnek jobb a megoldása, de azt nem használom és már úgy tűnik a filmkészítők egy része sem javasolja.
Szóval igen, nem fogalmaztam egyértelműen/pontosan, de remélem így már pontosabb.
ui: focit, kézilabdát, teniszt, F1-et amúgy interpoláció nélkül lehet nézni?! Csak azért kérdezem mert lehet ez meg csak nekem nem megy anélkül.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- LG OLED65B42LA 3 ÉV GYÁRTÓI GARANCIA
- LG OLED65G49LS 3 ÉV GYÁRI GARANCIA SZÁMLÁVAL
- SAMSUNG (QE77S90CAT) 195CM 4K SMART OLED PRÉMIUM ! AKCIÓ!
- Karácsonyi Akció ! PHILIPS Ambilight 48OLED759/12 4K OLED Smart 120Hz Gaming TV
- Sony AG9 Master Series OLED (55") GARANCIÁLIS 2026.06.15-ig! Panel futási idő igazolt 2460 óra!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- GYÖNYÖRŰ iPhone 15 Pro Max 256GB Blue Titanium-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4240
- Akció! HP ZBook Firefly 14 i7-1185G7 32GB 512GB Nvidia Quadro T500 4GB 14" FHD 1 év garancia
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i9 14900KF 64GB RAM RTX 5080 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 Pro 256GB Pacific Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4155,100% Akksi
Állásajánlatok
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Vhiktor