- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Lalikiraly: Mercis kalandok - Huszonnyolcadik rész - Az újrakezdés
- aquark: Flipper PC-n!
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- Szoszo94: Xiaomi Mi Router 3G - Padavanra fel!
- Luck Dragon: MárkaLánc
- bambano: Bambanő háza tája
-
LOGOUT
OLED Televíziók - témaösszefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
renatto
őstag
válasz
janos666
üzenetére
"Van aki minden gyűlöli az interpolációt." A sportot kivéve, én pont ilyen vagyok.
Szóval mást nem is tudok azzal nézni és nem is nézek. Tény, hogy interpolációt/BFI-t nem említettem, így ebben igazad van és abban is hogy anélkül azonos, de azt mindig kihangsúlyoztam, hogy gyors sport mozgás esetén értendő, miután az viszont interpoláció nélkül nem az igazi. És ebben a Sony megoldása a legjobb és akármennyi OLED-en nézem (bár LED-en is), mindig a Sony tévéken tűnik a legjobbnak és a tesztek is ezt mutatják.
Az simán lehet hogy más anyagnál pl mozifilm, másik cégnek jobb a megoldása, de azt nem használom és már úgy tűnik a filmkészítők egy része sem javasolja.
Szóval igen, nem fogalmaztam egyértelműen/pontosan, de remélem így már pontosabb.
ui: focit, kézilabdát, teniszt, F1-et amúgy interpoláció nélkül lehet nézni?! Csak azért kérdezem mert lehet ez meg csak nekem nem megy anélkül.
Új hozzászólás Aktív témák
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Milyen routert?
- Okos otthon - Home Assistant, openHAB és más nyílt rendszerek
- Szeged és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Facebook és Messenger
- Milyen egeret válasszak?
- További aktív témák...
- LG OLED77G58LW 58HÓ GYÁRI GARANCIA
- LG 55B5 - 55" OLED - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox Ready
- LG 42C5 - 42" OLED evo - 4K 144Hz - 0.1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync - HDMI 2.1 - A9 Gen8 CPU
- LG 55G5 - 55" OLED Tandem - 4K 165Hz & 0.1ms - MLA Plus - 4000 Nits - NVIDIA G-Sync - FreeSync
- LG 48G5 - 48" OLED Tandem - 4K 144Hz & 0.1ms - MLA Plus - 2400 Nits - NVIDIA G-Sync - FreeSync
- Lenovo ThinkPad L14 Gen 1 Ryzen 5 pro 4650U, 16GB RAM, 256-512GB SSD, jó akku, számla, gar
- AKCIÓ! Sony PlayStation 4 PRO 1TB fekete játékkonzol garanciával hibátlan működéssel
- Új és használt laptopok , üzletitől a gamerig , kedvező áron. Garanciával !
- ASUS Zenbook 14 - 14" 2.8K OLED 90Hz - i5-1240P - 16GB - 512GB - Win11 - 1,5 év garancia - MAGYAR
- 35" ASUS ROG Swift PG35VQ curved GAMER monitor
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Vhiktor